Де скачати гта?

Де скачати ГТА?

Серія ГТА (Grand Theft Auto) є однією з найбільш популярних ігрових серіалів в світі. Вона налічує чотирнадцять ігор, включаючи доповнення, тому часом важко вирішити, в яку з ігор пограти. Якщо ви хочете купити гру серії ГТА, але не впевнені яку саме, спробуйте спочатку завантажити її безкоштовно, щоб згодом зробити усвідомлений вибір. У цій статті ми розповімо, які ігри серії існують і де можна скачати ГТА безкоштовно.

Де і як можна скачати ГТА

Ігри, в тому числі і ГТА, найкраще скачувати з торрент трекерів типу thepiratebay.se або rutracker.org. Для запуску торрент файлів можна скористатися програмою uTorrent, яку можна завантажити за посиланням: utorrent.com.

Ігри серії ГТА

У кожній грі серії ГТА ви опиняєтеся в ролі представника злочинного світу, що намагається вибитися з грязі в князі, виконуючи завдання різних мафіозі. Основний аспект гри полягає в численних вбивствах і викраденнях автомобілів, що часом виливається в абсолютні безчинства: від тисняви мирних жителів до збивання поліцейських вертольотів гранатаметом. У зв`язку з цим гра не рекомендується особам, які не досягли 18 років.

Grand Theft Auto

Перша гра серії вийшла в 1997 році, тому графічних вишукувань від неї чекати не варто. Грати доводиться з видом зверху в дуже низькому вирішенню. Рекомендується до ознайомлення фанатам серії. Також були випущені два доповнення: GTA: London 1969 і GTA: London 1 961.

Grand Theft Auto 2

Друга ГТА теж пропонує вид зверху і трохи більше симпатичну графіком. На відміну від першої частини, в другій з`явився мультиплеер і можливість збереження прогресу.

Посилання, де можна скачати ГТА 2: torrentino.com.

Grand Theft Auto 3



Перша тривимірна частина серії демонструє старі радості в новій перспективі. Гра була настільки популярна, що обзавелася чотирма доповненнями, два з яких, Vice City і San Andreas, доступні власникам персональних комп`ютерів.

Посилання, де скачати безкоштовно ГТА 3: thepiratebay.se.

Посилання, де можна скачати ГТА Вайс Сіті: thepiratebay.se.

Посилання, де скачати ГТА Сан Андреас: thepiratebay.se.

Grand Theft Auto 4

Остання гра серії вийшла в 2008 році, отримавши від більшості ігрових видань оцінку 10 з 10. Трохи пізніше вийшли два доповнення, які в подальшому були перевидані під назвою Episodes from Liberty City.

Завантажити Episodes from Liberty City: thepiratebay.se.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!