» » » Де скачати аудіокниги?

Де скачати аудіокниги?

Де скачати аудіокниги?

Це питання постає перед людьми, які люблять читати, але не мають на це часу або ж коштів на придбання паперових книг. Цей вид читання став популярний серед дітей та підлітків, не треба сидіти і витрачати час на читання книг шкільної програми, а можна прослухати потрібну по шляху в школу і додому.

Де скачати аудіокниги безкоштовно? Зрозуміло, на сайтах електронних бібліотек аудіокниг. Але, надання аудіокниг та іншого авторського контенту для скачування безпосередньо є явним порушенням авторських прав, тому викладання аудіокниг на будь-який сайт переслідується законом.



У цьому випадку на допомогу любителям аудіокниг приходять файлообмінні сервіси. Завдяки їм, на сайтах з бібліотеками викладаються не власними аудіокниги, а посилання на відповідні файли на файлообмінниках, що не є порушенням законодавства.

Де скачати аудіокниги

  1. m-d-s.podfm.ru - «Модель для збірки»;
  2. audiotheater.indeep.ru і audioknigi-darom.ru/ - тут знаходяться аудіокнига;
  3. audio-knigi.narod.ru;
  4. abuki.info;
  5. mp3splanet.com;
  6. 1001skazka.com;
  7. soundbook.ru;
  8. audioknigi-darom.ru.


Також можна знайти велику кількість торрент-трекерів, де можна скачати аудіокниги. Для скачування з них необхідно мати встановлену в системі відповідну програму, так званий торрент-клієнт. Прикладами торрент-трекерів з хорошим вибором аудіокниг в самих різних жанрах можуть служити:

  1. torrentino.com;
  2. katushka.net;
  3. goldenshara.com;
  4. torrent-shara.net;
  5. mastertorrent.com.

Перед тим, як приступити до пошуку і скачування аудіокниги, згадайте, що, викачуючи її без оплати, ви порушуєте авторські права і вітчизняне законодавство. Може, все ж краще купити цікаву для вас аудіокнигу в інтернет-магазині?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!