» » » Як скачати фільм?

Як скачати фільм?

Як скачати фільм?

Всі ми любимо, дивитися фільми, але по телевізору не завжди показують саме те, що нам подобається, а в кінотеатр не завжди є час сходити. Можна звичайно купити диск, але після пари переглядів він буде просто припадати пилом на полиці. Альтернативою всіх вище наведених способів є інтернет. Його можливості безмежні, він багатий на різного роду інформацію, і фільми не виняток.

Безліч сайтів надають можливість користувачам всесвітньої павутини абсолютно безкоштовно відвідувати їх ресурс і завантажувати все, що душа забажає. Все, що для цього потрібно - це високошвидкісний інтернет і спеціальна програма для скачування файлів. Навчившись користуватися програмами, ви дізнаєтеся про те, як завантажити фільми безкоштовно, і головне - швидко.

Програми для скачування файлів

  • FlashGet - це один з найпопулярніших менеджерів завантажень, він дуже простенький і не дарма є одним з кращих. За допомогою нього можна завантажувати не тільки фільми. Але і будь-які інші файли.
  • Raptor - це теж менеджер закачувань, який дозволяє безкоштовно, і не витрачаючи великої кількості часу качати фільми і не тільки, з таких популярних файлообмінників як: Letitbit, Rapidshare, Depositfiles і т.д.
  • Download Master - це дуже популярний менеджер завантажень, його принцип роботи мало відрізняється від принципу роботи програми FlashGet, тому вони свого роду конкуренти.
  • BitTorrent - ця програма на відміну від усіх вищенаведених діє зовсім інакше. Перший час можливо вам буде не дуже зручно, тому що може здатися, що їй важче користуватися, ніж іншими, але це не так. Діє вона за принципом того, що кожен torrent-клієнт, який качає один і той же файл одночасно, викачує і роздає свою швидкість. За рахунок чого швидкість при використанні такого виду скачування максимально швидка.

Отже, наша мета дізнатися максимально багато про те, як завантажити фільм на комп`ютер, і повірте, однієї програми тут будемо мало. Потрібно ще знати про те, звідки можна качати, а звідки не бажано.

Звідки можна завантажити фільми



На це питання можна відповісти тільки після того, як ви визначитеся з тим, з якою програмою ви будете працювати.

  • Різні прості сайти, і великі файлообмінники. Для скачування з подібних ресурсів цілком підійдуть прості програми типу: FlashGet і Download Master. Цей спосіб досить зручний і простий і багато користувачів всесвітньої павутини віддають перевагу саме йому.
  • Файлообмінники Letitbit, Rapidshare, Depositfiles. Для скачування фільмів з них, можна використовувати прості програми, які підходять для простих сайтів, але зручніше буде скористатися програмою, типу Raptor, які дозволяють з максимальною зручністю працювати з файлообмінник.
  • Торрент-ресурси, вони дуже зручні, але прості програми для скачування інформації з них не підійдуть, тут вам на допомогу прийде Torrent клієнт.

У підсумку з цієї статті ви дізналися про те, як скачати фільм з інтернету, і переконалися, що це дуже просто. І все, що потрібно для скачування улюблених фільмів, це просто вибрати програму та Інтернет-ресурс, і можете насолоджуватися переглядом кіно, що не витрачаючись на диски.

Вам також будуть цікаві наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!