» » » Як знімають російські серіали?

Як знімають російські серіали?

Як знімають російські серіали?

Серіали люблять багато, і немає такої людини, яка б хоч раз не захопився переглядом якогось багатосерійного фільму, будь-то перший радянський серіал "17 миттєвостей весни» або стала притчею во язицех "Санта-Барбара».

Довгий час на наших екранах були тільки зарубіжні серіали, але в останні роки вітчизняний кінематограф також став випускати власні багатосерійки і ситкоми. Ідея багатьох з них запозичена із зарубіжних аналогів, і була адаптована під нашу аудиторію, але від цього серіали стають тільки краще і смішніше для нас. Серед них можна назвати такі серіали, як «Вороніни», «Щасливі разом», «Кухня». Але є і російські серіали, де ідея, концепція і сценарій повністю створені нашими співвітчизниками. Таким серіалом стала «Молодіжка». Це серіал про хокеї, про молодість, дружбу і мрії. На прикладі цього багатосерійного фільму розглянемо, як знімають російські серіали.

Як знімали серіал "Молодіжка"

Головне завдання російських серіалів, втім, і зарубіжних - витратити грошей небагато, а ось прибуток отримати більшу. Саме тому багато серіали не мають великого різноманіття декорацій. Наприклад, «Молодіжка» знімається в основному в льодовому палаці Подольська. Так як актори здебільшого - НЕ хокеїсти, і мало хто з них умів стояти на льоду, крім зйомок вони інтенсивно тренуються, але все одно в трюкових моментах знімаються професійні спортсмени.



До речі, на відміну від багатьох ситкомов, тут не видно напливу зірок, яких часто запрошують для розкрутки серіалів. У «Молодіжці» засвітилися Федір Бондарчук, В`ячеслав Фетисов і Олексій Морозов і Віктор Гусєв. Перший грав олігарха-спонсора, ну а решта - самих себе.

Наша стаття Як знімають серіали розповість вам все особливості роботи знімальної команди, ну а якщо ви хочете самі спробувати себе в ролі режисера, вам стане в нагоді стаття Як зняти свій серіал.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!