» » » Який серіал подивитися?

Який серіал подивитися?

Який серіал подивитися?

Існує несправедливий стереотип про те, що серіали - це «дешеве мило» негідну нашої уваги. Це твердження кінця минулого століття, відомого аргентинськими і бразильськими серіалами. Сучасні серіали нічим не гірше художніх фільмів. Деякі з них здатні навіть розширити кругозір в таких сферах, як медицина, психологія, фізика або юриспруденція. Постараємося відповісти на часто задається питання, «який серіал порадите подивитися?». У нашій статті ми поговоримо про те, які серіали варто подивитися.

Який серіал подивитися дійсно варто

Доктор Хаус

Цей серіал здатний зацікавити навіть тих глядачів, які не пов`язані з медициною. Головним героєм серіалу є неординарний і геніальний лікар Доктор Грегорі Хаус. За допомогою своїх надзвичайних розумових здібностей і професійної команди лікарів, Грегорі Хаус вирішує навіть найскладніші і заплутані медичні завдання. Серіал знятий в жанрі драми і детектива.

Відчайдушні домогосподарки

Якщо ви домогосподарка, втомлена від домашніх турбот, то це ваш серіал! Сюжет серіалу заснований на життя чотирьох сучасних домогосподарок проживають в тихому американському передмісті. Самотня після розлучення з чоловіком Сюзан- невірна дружина Габріель- Брі, чий шлюб руйнується на очах-і Лінетт, проміняла кар`єру на виховання трьох дітей. Всіх цих жінок об`єднає самогубство їх загальної подруги Мері Еліс Янг. В даному серіалі переплітається безліч жанрів: комедія, детектив, драма і мелодрама.

Який цікавий серіал подивитися

Залишитися в живих

Після краху авіалайнера в Тихому океані, 48 уцілілих пасажирів намагаються вижити на острові. В екстремальній ситуації кожен з тих, хто вижив відкриває в собі різні якості і показує себе з того боку, з якою його ще ніхто не знав. Острів виявляється повний небезпечних пасток, і які не впоралися з ними - гинуть. Серіал включає в себе такі жанри, як пригоди, драма, трилер, детектив.

Який молодіжний серіал подивитися

Теорія великого вибуху



Головні герої серіалу - двоє молодих вчених-фізика, які практично не пристосовані до нормального життя, і їх нова симпатична сусідка Пенні, яка працює офіціанткою в місцевій забігайлівці. Трапляється так, що один з юнаків закохується в Пенні, але вона не завжди готова відповісти йому взаємністю. Хитромудра любовна лінія приправляється величезною кількістю наукових штук і дотепних жартів.

Як я зустрів вашу маму

Дуже романтичний комедійний серіал, історія якого починається з того, що головний герой Тед Мосбі оповідає своїм дітям про те, як він зустрів їх маму.

Який російський серіал подивитися

Інтерни



Цей комедійний серіал про те, як четверо молодих фахівців потрапляють в російську лікарню для того, щоб пройти інтернатуру. Але миттєво їх практика затьмарюється появою їх керівника Андрія Бикова, суворого і дошкульного лікаря. Інтерни всім серцем недолюблюють свого керівника. Але про те, як складуться стосунки молодих фахівців зі своїм начальником і один з одним, залишається тільки здогадуватися.

Короткий курс щасливого життя

Якщо ви втомилися від схожих один на одного серіалів, то ми готові порадити вам новий проект скандального режисера Валерії Гай Германіки. Серіал призначений для осіб старше 18 років. Цей багатосерійний фільм відрізняється від інших тим, що він максимально наближений до реальності і з часом у глядача з`являється відчуття того, що він підглядає за життям героїв крізь щілину. Серіал представляє собою досить відверту картину про життя чотирьох сучасних жінок. Саша, Люба, Аня і Катя шукають своє щастя в стосунках з протилежною статтю. Саші 35, вона розлучена, живе з мамою, бабусею і своїм маленьким сином, після того, як її новий начальник стає коханцем, в житті Саші настає новий період. У Сашиних колег точно також повністю відсутня благополуччя в особистому житті. Люба не може завагітніти, Катя втомилася від сімейного побуту, а Аня втратила надію знайти свою другу половину.

На якому сайті подивитися серіали

Lostfilm - є унікальним ресурсом. На цьому сайті викладені найбільш рейтингові серіали з кращого озвученням і перекладом.

RU.tracker - Є найбільшим україномовним бетторент трекером, де можна знайти практично будь-який серіал.

ВКонтакте- в соціальній мережі Вконтакте варто лише ввести назву серіалу в пошуку відеозаписів і можна насолоджуватися переглядом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!