» » » Чим закінчився серіал "клон"?

Чим закінчився серіал "клон"?

Чим закінчився серіал

«Клон» - дуже популярний серіал. У нього добре продуманий сюжет і багато незвичайних ліній, тому він так подобався людям. Однак серіал в більш ніж 200 серій подужає не кожен. З цієї причини багато хто б хотіли дізнатися, чим закінчився серіал «Клон». Нижче можна буде дізнатися відповідь на це питання.

Як закінчився популярний серіал «Клон»

Безсумнівно, всіх глядачів цікавить доля головних героїв Жади і Лукаса. За законами жанру вони залишилися разом. Більш того, головну героїню пробачив її дядько Алі, який відрікся від неї після того, як вона відмовилася повторно виходити заміж за Саїда.

Саїд повторно одружився, але це не принесло йому щастя, оскільки він повинен постійно вислуховувати скарги і бути свідком сварок його двох дружин. Дочка Саїда і Жади - Хадіжа - вмовила свого батька на побачення з матір`ю, тому щастя головної героїні було повним.

Дочка Лукаса Мел вилікувалася від наркоманії і разом зі своїм другом Нанду відкрила психологічну клініку для наркоманів. Її дочка одужала, а мати Мел - Маіза -встретіла чоловіка, з яким її чекає щастя.



Клон Лео пропав в пустелі разом зі своїм хрещеним батьком Альбіері, тому їх доля залишилася для глядачів загадкою. Леонідас, біологічний батько клону, найняв детектива, щоб він знайшов возродившегося Дієго. Життєрадісна Іветта вийшла заміж за Леонідаса і народила йому близнюків.

Вічна наречена Назіра поїхала з Миру, а її брат прийняв вибір своєї дочки Саміри і дозволив їй вийти заміж за бразильця, який заради коханої прийняв мусульманську віру.

Не можна не розповісти і про долю Зораїду, вірної помічниці Жаді- вона вийшла заміж за дядька Алі і дуже щаслива.

Можливо, вам буде цікаво дізнатися і про кінцівці серіалу «Закрита школа». Про це читайте в нашій статті - Чим закінчиться «Закрита школа».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!