» » » Чим закінчиться «закрита школа»?

Чим закінчиться «закрита школа»?

Чим закінчиться «Закрита школа»?

Російський серіал «Закрита школа», який не так давно почав транслюватися на телеканалі СТС, зацікавив багатьох глядачів. Це одна з перших спроб створити подібне шоу для вітчизняної кіноіндустрії. «Закрита школа» є аналогом серіалу «Чорна лагуна», який був знятий в Іспанії. Але всі події, персонажі і реалії адаптовані під менталітет російської школи. Містика, яка твориться за закритими стінами елітної школи, тримає глядача в напрузі, змушуючи з нетерпінням чекати кожної нової серії. І багатьом хочеться знати, чим закінчиться Закрита школа, чого очікувати від фіналу серіалу і чи варто турбуватися за улюблених персонажів.

сюжет

Сюжет серіалу побудований навколо історії будинку, в якому розташовується школа, і навколишнього його лісу. Справа в тому, що з самого початку тут розміщувався притулок для безпритульних дітей. Під час війни будівля переробили під госпіталь, і сотні поранених загинули в його стінах. Пізніше тут знову розміщувався дитячий будинок, і ось, останнім часом будинок викупили і влаштували приватну школу для дітей із забезпечених сімей і просто талановитих хлопців.

Ліс, що оточує школу, теж сповнений містичних таємниць. Про нього ходить маса легенд і чуток, вважається, що там живуть страшні істоти, які вбивають людей.

Спочатку планувалося зняти тільки три сезони серіалу, але високі рейтинги дозволили зробити і четвертий сезон, а продюсер говорить, що і п`ятий теж цілком можливий.

Чим закінчиться серіал



Навіть сценаристи, які пишуть оригінальні сценарії до четвертого сезону, не знають, чим закінчиться Закрита школа. На даний момент восени 2012 року стартує четвертий сезон серіалу. В оригінальному фільмі «Чорна лагуна» було сім сезонів, але в одному сезоні там було близько 12 серій, так що «Закрита школа» пішла далеко вперед. На території нашої країни серіал користується величезним успіхом, а тому було вирішено знімати четвертий сезон, а можливо і п`ятий.

Так як сценарії пишуться часто під час зйомок, то достовірно ще невідомо нічого про фінал. На даний момент хлопці вже відкрили страшну таємницю школи-пансіонату «Логос»: в її підвалах проводяться жахливі експерименти над людьми, які почалися ще при фашистської Німеччини і тривають донині. Все це пов`язано з сім`єю головних героїв серіалу - Андрія і Наді Авдєєва, дід яких був пов`язаний з нацистами.

Третій сезон закінчився, як завжди, на найцікавішому місці: кухарі Володю заражають винайденим вірусом і тепер він може всіх заразити, вбивають брата завуча Олени Гнома. Знаходяться батьки Наді і Андрія, які раніше вважалися загиблими. Фінальна сцена - Надя з матір`ю возз`єднуються в підземеллях, і все вибухає від бомби.

В інтернеті можна знайти опис 106 серії, вихід якої очікується в 2012 році восени. Але всі дані неофіційні, а тому можна їм довіряти - невідомо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!