» » » Де знімали "свати"?

Де знімали "свати"?

де знімали

Серіал "Свати" набув великої популярності серед російських, білоруських і українських глядачів завдяки своєму цікавому сюжету і чудовій грі акторів. Так як у фільмі задіяні актори з Росії та України, його шанувальників часто цікавить, де знімали «Свати». Серіал складається з 6-ти сезонів, «Новорічних сватів», а також додатково були зняті випуски кулінарної передачі «Свати біля плити» і міні-серіал «Байки Мітяя».

Де знімали «Свати»: перший сезон

Перший сезон улюбленого серіалу «Свати» був відзнятий у 2008 році. Ідея фільму і зйомки лягли на плечі «Студії Квартал-95». Процес зйомок тривав 18 днів в липні-серпні і відбувався в Україні, в Київському районі Осокорки, а також в торговому центрі «Материк» (м.Київ). Прем`єра фільму відбулася вже в 2009 році. Він складався з двох серій, які в цілому тривали 2 години 18 хвилин.

Де знімали «Свати - 2»

Знявши перший сезон «Сватів», продюсери вирішили про зйомки другого сезону серіалу. Процес почався 15 квітня 2009 року і тривав 23 дні. Друга частина також майже повністю була відзнята в українській столиці, і лише деякі сцени фільму були зняті в російському місті на Неві - Санкт-Петербурзі. У другому сезоні, як і в першому, також всього дві серії, які тривають 1 година 55 хвилин.

Третій сезон серіалу «Свати»



Було прийнято рішення зробити третій сезон вже не таким коротким, як попередні, і створити вже цілих 16 серій фільму по 50 хвилин кожна. Всі серії також були відзняті на території України, а саме - в Києві, а також Пущі-Водиці та місті Бориспіль (Київська обл.) Тривалість знімального процесу - 56 днів.

Четвертий сезон серіалу «Свати»

Цей сезон серіалу став самим яскравим і барвистим, так як його дія розгортається влітку в Криму і Туреччини, де, власне, і відбувалися зйомки цих епізодів. У Криму акторам і знімальній групі довелося побувати в Ялті (описується Масандрівський парк і інші місцеві пам`ятки), Алушті і міжнародному таборі «Артек». Також в серіях потрапляє в кадр канатна дорога на гору Ай-Петрі - найвищу точку Кримських гір. Крім того, для зйомок відкрили недоступний простим туристам виноробний завод «Массандра».



«Турецька» частина серіалу проводилася, відповідно, в Туреччині - в Кемері і Анталії. Якщо точніше, то зйомки відбувалися не в самому Кемері, а в 20 кілометрах від нього, і в віллі Амара Дольче Віта, яка розташувалася в 7 кілометрах від центру Анталії. Мало хто знає, але деякі епізоди цього сезону були також відзняті в Греції.

П`ятий сезон серіалу «Свати»

Цей сезон почали знімати 25 квітня в 2011 році в Москві, під керівництвом режисера Е. Радукевіча. Але стилістика режисерувати їм перших двох серій не сподобалася продюсерам фільму, і було прийнято рішення перезняти все з нуля в Києві. Цим зайнявся режисер попередніх сезонів Андрій Яковлєв. Деякі епізоди знімалися в добре знайомої глядачам Пущі-Водиці під Києвом.

Шостий сезон «Сватів»

Заключний сезон серіалу знімався все також в Києві (основна частина). Останні серії, де за сценарієм персонажі приїжджають на гірськолижний курорт, були відзняті в Івано-Франківській області, мальовничому селищі «Буковель».

Якщо цікаво дізнатися інформацію про інших яскравих фільмах, то радимо ознайомитися з нашим розділом Фільми. Так, ви обов`язково дізнаєтеся точне місце, де знімався радянський бестселер - фільм «Діамантова рука», якщо прочитаєте нашу статтю Де знімали "Діамантову руку".

Шанувальникам сучасних молодіжних серіалів буде цікаво, де знімалася «Закрита школа» - в цьому вам допоможе наша стаття Де знімали «Закриту школу».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!