» » » Як знімали "корабель"?

Як знімали "корабель"?

Як знімали

Російський телесеріал "Корабель" - адаптація іспанського El Barco ( "Ковчег"). За зйомки взялися досвідчені режисери, які брали участь в роботі над іншим фантастичним шоу-адаптацією "Закрита школа" - Олег Асадулін і Марк Горобець. Серіал з`явився на екранах в січня 2014 року- перший сезон містить 26 серій. Пізніше, в серпні, почалися зйомки наступного сезону, яким глядачі зможуть насолодитися в 2015 році.

В "Кораблі" знімалися знайомі багатьом актори- Дмитро Пєвцов, Юлія Агафонова, Роман Курцин і інші. Проектом займалася група Yellow, Black and White, а також молодіжний канал "Ю".

За сюжетом, група учнів разом з вчителями відправляється в плавання на кораблі з романтичним ім`ям "Та, що біжить по хвилях". Але трапляється катастрофа світового масштабу - велика частина суші зникає. Кораблю залишається слідувати по невідомому шляху в пошуках землі і людей, що вижили. При цьому життя на судні зовсім не завмерло - там закохуються, сваряться, миряться, вчаться, плетуть інтриги і розгадують заплутаний клубок таємниць.

Знімали серіал в двох країнах. Багато було відзнято в Москві, в обладнаному павільйоні. Для зйомок був побудований великий макет корабля. А частина першого сезону знімали в Греції. У цій сонячній привітною країні з теплим морем і чудовою панорамою актори не тільки зняли відмінні сцени, а й могли відпочити і розслабитися в перервах. Однак про повноцінний відпочинок не йдеться: команда займалася зйомками по 12 годин майже кожен день протягом 3 місяців - так було знято 1 сезон.

Цікаво, що майже всі трюки, виконані в воді, артисти робили без допомоги дублерів.

Вам, можливо, захочеться дізнатися цікаві факти про інших серіалах: загляньте в наш розділ Серіали, де зібрано багато цікавої інформації по темі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!