» » » Як знімали h2о?

Як знімали h2о?

Як знімали H2О?
Як знімали H2О?

Популярний молодіжний серіал «H2O: Просто додай води» став відомий практично всьому світу завдяки своєму незвичайному сюжетом і милим персонажам. Всіх шанувальників серіалу про русалок цікавить питання про те, як знімали H2О, адже багато часу героїням доводиться бути під водою, та ще й з Русалчин хвостами.

Де знімали серіал?

Говорячи про те, як знімали H2O відео, варто згадати мальовничі місця і кристально чисті ріки, присутні у фільмі. Щоб зняти всі сцени, як підводні, так і наземні, режисерам довелося пошукати гідне місце. Команда, що складається з акторів, постановників, гримерів і інших учасників зйомок, кочувала по курортних передмістях Австралії, щоб зняти серіал. Ешмор, а також Маджіраба стали місцем зйомок серіалу. Місцевість дуже мальовнича, це східне узбережжя Австралії. Всі підводні сцени, коли дівчата ставали русалками, знімали в австралійському аквапарку під назвою «Sea World». У величезних акваріумах парку проводити по кілька годин доводилося і дівчатам, і операторам.

актори серіалу

Крім питання про те, як знімали серіал H2O, часто цікавляться тим, хто з акторів брав участь у створенні серіалу. У ролі русалок знімалися Кариба Хейні, ім`я в серіалі - Ріккі Чедвік. Клер Холт - у фільмі Емма Гілбер, а також Фібі Тонкин, в серіалі грає Клео Серторий. У ролі Льюїса Маккартні, одного дівчат, - Ангус Макларен. У ролі екранної Белли - Індіана Еванс.

закулісне життя



Якщо вас цікавить питання про те, як знімали фільм H2O, ймовірно, вам буде цікаво дізнатися про деякі труднощі, яких зазнали як актори, так і учасники знімального процесу. Справа в тому, що хвости русалок, споруджувалися по частинах. Для зйомок створювали спочатку плавник, а потім і ту частину, яка ховає ноги дівчат. Костюми були настільки важкі, що підняти одягнену русалку бралася ціла команда, що складається з п`яти чоловік. Але важкий риб`ячий хвіст - це ще далеко не всі труднощі, які винесли дівчата. Перебування під водою вимагало постійного нанесення гриму, так що довелося потрудитися і візажистів. Під кінець дня актриси і вся команда так втомлювалися, що відпочивати доводилося на тому місці, де їх наздоганяла ніч.

Величезні труднощі полягали в тому, щоб зробити русалок не просто схожими на справжніх казкових героїнь, а й надати їм милий, невимушений вигляд. Жоден модний показ не був забезпечений такою кількістю лаку для волосся, як серіал H2O. Актрисам доводилося переносити на ногах і застуду від холодної води, і вітер, і постійне занурення в акваріум. А вже як намучилися оператори, плаваючи разом з русалками під водою, та ще й одночасно знімаючи відео на камери, забезпечені підводного захистом, відомо тільки учасникам знімального процесу. Інтерес до того, як знімали H2O російською, присутній у багатьох шанувальників. Одне сказати можна точно: потрудитися на благо глядача довелося всім!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!