» » » Як знімали "сутінки"

Як знімали "сутінки"

Як знімали

Як і всі інші подібні фільми, «Сутінки» не залишили їх байдужими. Комусь вони сподобалися, а комусь ні, але байдужих, начебто не залишилося. Сага отримала свій початок, міліони глядачів з нетерпінням стали чекати продовження. Але, нас цікавить інше, де і як знімали «Сутінки».

Де знімали фільм

Перша частина, як і більшість сюжетів другого і третього фільмів зняті в Америці в штатах Орегон і Вашингтон. До речі, на їх кордоні розташована школа Kalama High School, яка нам відома, як школа в Форксе, хоча знаходиться вона в Калама. Сам будиночок героїні знаходиться в місті Сент-Хеленс, так само як і алея на якій хулігани напали на дівчину. А ось перший будинок Калленів побудований в Ванкувері. У кожній частині був свій будинок. Дуже багато сцен знято в околицях Портленда, особливо натури, природа там воістину чудова. Особливу увагу привертає Stonе Cliff Inn. Це тераса біля підніжжя скелі. Там були зняті сцени, де Едвард показує блиск своєї шкіри і полювання на козулю. Пляж Ла-Пуш знаходиться поруч. Це Індіан-Біч, розташований він недалеко від містечка Кенон-Біч. Тепер ви знаєте, де знімали «Сутінки».

Як проходили зйомки



Звичайно весело. Нехай в першій частині говорять багато ляпів, та й трюки не надто вражають, але дивитися цікаво. Звичайно і так зрозуміло, що волосся у Джейкоба не справжні. Виявляється, перуку був не тільки у нього, а й у Еліс. Для польотів використовували підйомні крани, троса і альпіністське спорядження. Так само вони знадобилися при зйомці сцен в балетній школі. Пам`ятаєте сцену, коли Каллена грають в бейсбол, а на галявину виходять «хижаки». Так ось красива хода виходить завдяки тренажеру «бігова доріжка». Щоб рани Белли виглядали натуральніше, знадобилося куряче м`ясо і мед. Мерехтіння шкіри досягнуто за допомогою комп`ютерної програми. Під час зйомок просто чорні точки. Потім зображення накладається на обличчя за допомогою спеціальної програми. Природно не всі трюки хлопці виконували самостійно, працювали і професійні каскадери.

Не знаю як вам, а особисто мені фільм сподобався. І місця зйомок обрані дуже вдало.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!