» » » Як знімали "людина-павук"?

Як знімали "людина-павук"?

Як знімали
Як знімали "Людина-павук"?

Серія фільмів «Людина-павук» по суті являє собою екранізований комікс з невигадливою сюжетом, але красивими спецефектами. Після перегляду фільму хочеться дізнатися, як знімали «Людина-павук» режисери. Найчастіше творці фільмів намагаються приховати, як знімають кіно, щоб підігріти інтерес глядачів.

Де і як знімали фільм «Людина-павук»

Кінотрилогія режисера Сема Реймі вийшла на екрани в 2002 році. Через 10 років було знято новий цикл фільмів про супергероя режисером Марком Веббом. «Нова Людина-павук» знімався в павільйонах студії Sony Pictures і просто на вулицях Нью-Йорка.

Найбільшою знімальним майданчиком стала імпровізована лабораторія Oscorp площею 1300 кв. м., на будівництво якої пішло 3 місяці. Багато спецефектів було знято в інтер`єрах школи Мідтауні, вибудуваної в одному з павільйонів кіностудії Sony.

Якщо перша частина була знята на цифрову 3D-камеру, то зйомки другого фільму проводилися на широкоформатний 35-міліметрову плівку, яка потім перегонялася в цифровий формат для домальовування візуальних ефектів.

В цілому у другій частині було задіяно менше комп`ютерної графіки. Мальовані герої-лиходії «ожили». Так, Полу Джаматті, що знявся в ролі Носорога, довелося годинами носити важкий металевий жилет, поверх якого накладалася комп`ютерна графіка. А на Джеймі Фокса годинами наносили грим, щоб перетворити його в людини-батарейку Електро.

Костюм головного героя прикрашений лінзами, виготовленими компанією, яка виробляє оптику для космонавтики та військової галузі. Лінзи пофарбовані синім кольором, покриті антивідблиску шаром і прикрашені золотим зображенням шестикутника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!