» » » Де знімали «закриту школу»?

Де знімали «закриту школу»?

Де знімали «Закриту школу»?

Гучний успіх містичної картини «Закрита школа» пробудив природний інтерес до місця розташування знаменитої школи «ЛОГОС». Садиба Середніково, де знімали «Закриту школу», розташована всього в сорока кілометрах від Москви, під Зеленоградом в Солнечногорском районі. Історія садиби почалася з Микити Черкаського, який отримав ці землі, згідно государевої грамоті, в 1623 році.

Онук ж Микити побудував на зазначеному місці першу кам`яну церкву. У 1775 році свій внесок в образ садиби вносить Всеволод Олексійович Всеволжскій - статський радник. Новий господар понад усе ставить комфорт, затишок і зручність, тому садиба перетворюється в двоповерховий особняк з оранжереєю і скотофермою.

У воєнні роки поруч з цим місцем проходила лінія оборони, садиба була переобладнана в госпіталь. Прийшовши в занепад, вона змогла знайти друге життя, лиск і блиск завдяки кінематографу XX в. Саме цей пам`ятник архітектури з`являється в кадрах «Бідної Насті» і «Адмірала».

Навколо садиби дійсно є красиві лісові пейзажі, які миготять в кадрах. Основні ж зйомки проводилися в трьох павільйонах загальною площею близько 2000 квадратних метрів.

Знімальній групі не довелося багато монтувати і винаходити способи зйомки з різних ракурсів. Для проекту протягом двох місяців були побудовані декорації. Ці тимчасові конструкції представляють собою справжні кімнати, повороти, коридори і бункер. Всі види з вікна в серіалі відповідають реальним пейзажам з вікон садиби Середніково. У вікнах тимчасових споруд були встановлені спеціально замовлені для фільму величезні фотографії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!