» » » Як знімали «щоденники вампіра»?

Як знімали «щоденники вампіра»?

Як знімали «Щоденники вампіра»?

Перші серії містично-романтичного серіалу «Щоденники вампірів» вийшли на екрани в 2009 році. Тоді його творці Кевін Вільямс і Джулія Плет ще не підозрювали, який популярність буде користуватися їх проект в усьому світі. Історія про кохання звичайної американської школярки і двох братів-вампірів настільки полюбилася глядачам, що вже йде робота над п`ятим сезоном серіалу «Щоденники вампіра», фото, зі зйомок якого можна знайти в інтернеті і на сторінках у соцмережах акторів.

На початку зйомок багатьох акторів бентежило настільки очевидна схожість з вампірської сагою «Сутінки», одна з частин якої знімалася в той же час, але сюжет книг Лізи Джейн Сміт, втілений на екрані унікальний і неповторний. Любителям серіалу хочеться побільше дізнатися про те, як знімали «Щоденники вампіра», як проходив кастинг акторів, що зіграли головні ролі, де проходили зйомки. Багато шанувальників мріє зазирнути «за лаштунки».

локації серіалу

Місце дії фільму - невеличке придуманий містечко Містик-Фолл, в штаті Вірджинія, але більшість зйомок пройшло в Ковінгтоні, штат Кентуккі. Саме це місто, де знімають «Щоденники вампіра». Тут розташовані будинки Олени, Керолайн, Мета і Локвуд, тут побудований відомий ресторанчик Містик Гриль. Пристрасні фанати можуть навіть придбати будинок Олени і Джеремі всього за 500 тисяч доларів. Особняк 1921 року, нещодавно виставлений на продаж на одному з американських сайтів нерухомості. Місто користується величезною популярністю серед кінематографістів. Тут знімали «Хеллоуїн», «Титани», «П`ятниця, 13», а також багато інших фільмів і серіали.

Акторський склад



Грамотно підібраний акторський склад - це основа успіху будь-якої картини, тому кастинг був дуже довгим і ретельним. На роль жорстокого і спокусливого Деймона пробувалися Зак Реріг, Майкл Тревіно і Пол Уеслі, але з появою Йена Сомерхолдера, питання про головного героя було вирішено. А ось роль Олени практично віддали Ешлі Сімпсон, але Ніна Добрев надіслала свій диск і була затверджена за тиждень до того, як почалися зйомки серіалу «Щоденники вампіра». На знімальному майданчику почався її бурхливий роман з Йеном і парочку абсолютно не бентежить десятирічна різниця у віці.

Про зйомки

Так як, серіал знімався в звичайному місті, в кадрі постійно миготять місцеві жителі, багато з них навіть грають в масовці і невеликих епізодах. Кожен день туристи і шанувальники приходили на майданчик серіалу «Щоденники вампіра» 4 сезон зйомки, якого були дуже яскраві і екстремальні. У перервах актори роздавали автографи і спілкувалися з пресою. А на завершення навіть випустили годинний фільм, під назвою «За Кадром» про те, як знімався серіал. Він містить багато смішних моментів, розповідає про постановку трюків і роботі відеооператорів.

Тепер ви знаєте про те, як знімали серіал "Щоденники вампіра".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!