» » » Як знімали "воронін"?

Як знімали "воронін"?

Як знімали
Як знімали "Вороніни"?

"Вороніни" - це успішний російський ситком, який виходить на екрани з 2009 року і має величезну кількість шанувальників. Перші 10 сезонів серіал є ремейком американського ситкому "Усі люблять Реймонда", але потім у "Вороніних" з`являється оригінальний сценарій і сюжет. У серіалі розповідається про життя звичайної російської сім`ї, саме тому він так близький телеглядачам.

Серіал користується великим успіхом, цікаві події на зйомках, відносини героїв і просто маленькі режисерські хитрощі дуже цікавлять його шанувальників.

Цікаві факти про те, як знімали "Вороніни"

  • Дія серіалу відбувається в основному в квартирі головних героїв. Самі зйомки проходять в знімальному павільйоні, різні частини якого оформлені під кожне з приміщень квартири Вороніних. Цікаво, що старомодну меблі для інтер`єру квартири довелося шукати по оголошеннях - в магазинах просто не було таких меблів.
  • Актори також взяли участь в обстановці свого житла і принесли багато старих предметів інтер`єру з дому.
  • У серіалі дуже багато сцен, в яких головні герої їдять. Вся їжа в кадрі - справжня, і її не тільки можна, а й потрібно їсти. Так, актор Борис Клюєв виконуючий роль Миколи Петровича, скаржиться на те, що з`їдає під час зйомок дуже багато зайвих смакоти.
  • Виконавиця ролі Віри - Катерина Волкова - продовжувала зніматися в серіалі практично до кінця свою вагітність. Щоб це приховати, костюмерам довелося перешити всі її костюми, а знімальній групі знімати її в нових, складних ракурсах. Також кілька разів вдавалися до допомоги дублера в сценах, небезпечних для вагітних.
  • Для того щоб купити форму поліцейського для персонажа Станіслава Дужнікову, костюмерам довелося звернутися в поліцію за спеціальним дозволом.
  • Актори серіалу заявляють, що робота над проектом по-справжньому подружила їх. На зйомках дуже згуртована, дружня атмосфера, а самі актори навіть їздять разом відпочивати і роблять один одному подарунки до свят.
  • У родині Вороніних троє дітей. До зйомок малюків підходять дуже відповідально - на майданчику є окрема дитяча кімната, де діти відпочивають і грають. У перший час, поки діти не освоїлися, їх знімали окремо.
  • У серіалі досить багато прихованої реклами, наприклад, молочної продукції, вітамінів, шоколаду та навіть побутової техніки.
  • Серіал "Вороніни" отримав дві премії ТЕФІ: за кращу чоловічу роль і в номінації "Кращий ситком року", а також "Золотий носоріг" за кращу чоловічу роль другого плану.


Дізнатися більше про членів сім`ї Вороніних можна в статті Як звуть Вороніних.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!