» » » Як звуть реальних пацанів

Як звуть реальних пацанів

Як звуть реальних пацанів

Перм - батьківщина реальних пацанів. Коли дивишся серіал, виникає відчуття, що в Пермі такі - всі! Смішні та веселі, іноді незграбні в своєму бажанні закріпиться в життя, але завжди - життєрадісні.

Як же звуть реальних пацанів?

Головний герой - Колян, його роль виконує пермський актор, а тепер і улюбленець Колянкраїни, Микола Наумов. На початку у Коляна не було нічого - нормального життя, квартири, роботи, він жив з мамою і вітчимом і крав каналізаційні люки. Потім його життя круто змінилася.

Звичайно, кожен може запитати, як звуть дівчину, що грає Леру ОБОРИНА? Це актриса Зоя Бербер. Лера любить Коляна і прощає йому багато, але вона не бачить майбутнього в їх відносинах, вважаючи, що Колян не здатний стати серйозним чоловіком і утримувати сім`ю.

Папа Лери - Іванич, у виконанні Сергія Єршова, готовий завжди підтримати Леру з Коляном, але при цьому і повчити Коляна життя.

Друзі Коляна - Вован Селіванов і Антіохії Богданов, так їх звуть в серіалі.Антіохії

Вована грає російський актор Володимир Селіванов. Це дурнуватий, але дуже добрий хлопець, якому не щастило в особистому житті, поки він не закохався в Валю.

Антіохії, йому можна було б присвятити окремий серіал! Улюбленець жінок (так вважає сам Антіохії), крутий хлопець, не такий добрий як Вован, але теж «душевний», готовий на все заради друзів.

Як звуть інших героїв з реальних пацанів?



Маша, колишня подруга Коляна, її роль грає Марія Скорніцкая.

Маму головного героя, одну з найколоритніших персонажів серіалу втілила в життя Марія МамоФедунків.

Едіка - спільного друга всіх, колишнього чоловіка Валі і бойфренда Машки зіграв Станіслав Тляшев.

І, звичайно, Валя - прикраса серіалу, грубувата повна дівчина, якій теж не щастило в житті, поки вона, бува, не закохалася в Вована.

Скільки всього серій і сезонів в серіалі, ви дізнаєтеся з нашої статті - Реальні пацани: скільки сезонів.

Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!