» » » Як звуть батькових дочок?

Як звуть батькових дочок?

Як звуть батькових дочок?

Серіал «Татусеві дочки» став одним з популярних не лише в Росії, але і в найближчому зарубіжжі. Як звуть Татусевих дочок, знає майже кожен другий в нашій країні. Його з великим задоволенням дивляться дорослі і діти.

Сюжет серіалу починається так: психотерапевта, який намагається практикувати, але все клієнти від нього розбіглися через його ж скарг на своє особисте життя, кидає дружина. Він залишається один з п`ятьма дочками і з тещею в сусідній квартирі. Та кількість проблем і турбот, які на нього звалилися, могли зламати багатьох чоловіків, але тільки не нашого винахідливого, доброго, уважного і веселого тата.

Перша проблема - прогодувати всіх своїх дочок, з якої він цілком добре впорався. Друга велика проблема - це створити порядок в своїй родині, знайти спільну мову з усіма, такими різними дочками. Папу Сергія Воронцова зіграв Андрій Леонов і зробив це чудово.

  • Старша донька Маша (Мирослава Карпович) - модниця, в голові якої тільки одяг, косметика і чоловіки.
  • Друга дочка Даша (Анастасія Сиваєва) - неформалка, якій необхідно розуміння її поглядів на життя.
  • Третя - Женя (Дарина Мельникова) - спортсменка, голова її забита тільки спортом і ніяк не навчанням.
  • З четвертої донькою татові дуже пощастило. Галина Сергіївна (Єлизавета Арзамасова) - відмінниця, розумниця, в голові у якої ціла радянська енциклопедія.
  • І остання п`ята донька - Пуговка (Катерина Старшова) - самий забавний і розумна дитина.


Маму чудово зіграла актриса Нонна Гришаєва. Але було і багато інших акторів, які внесли своєю грою неповторний колорит в це кіно:

Оксана - Марія Сьомкіна, олігарх - Олександр Олешко, доктор Андрій Антонов, один тата - Олександр Самойленко, Ольга Волкова (бабуся) - Антоніна Семенівна (бабуся), Віник - Філіп Блідий, Ілля Полежайкін - Михайло Казаков і багато інших чудових акторів.

Папа впорається з усіма проблемами, що виникли, і його у всьому підтримують його милі, добрі і розумні п`ять дочок. Все його щастя життя полягає тільки в трьох словах «мої п`ять дочок». Але з часом все налагоджується, повертається дружина, і сім`я потихеньку стає повноцінною і щасливою. Діти ростуть, виходять заміж, життя триває.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!