» » » Як звуть вороніних?

Як звуть вороніних?

Як звуть Вороніних?

«Вороніни» - це популярний російський серіал, який ось уже кілька років показує телеканал СТС. Сюжет розповідає глядачеві про те, як важка сімейне життя, коли батьки живуть в сусідній квартирі і можуть заглянути до вас в будь-яку хвилину. Кожен з членів сім`ї має свій неповторний, харизматичний образ. Давайте ж познайомимося з усіма головними персонажами серіалу «Вороніни».

Старше покоління родини Вороніних

Вороніни

Микола Петрович Воронін

Батько сімейства. Микола Петрович дуже яскравий персонаж. Його відрізняє саркастичний гумор по відношенню до всіх членів сім`ї, іншим родичам і друзям. Він говорить те, що думає. Єдиний, хто може протистояти своїй дружині. Все життя працював на заводі. Любить поїсти.

Роль Миколи Петровича виконує актор Борис Клюєв.

Галина Іванівна Вороніна

Вороніни

На перший погляд, дуже м`яка і доброзичлива хранителька домашнього вогнища, а насправді - дуже владна жінка. Вона звикла, щоб люди робили все так, як їй хочеться. У домашніх справах Галині Іванівні немає рівних. Вона любить готувати і знає все про виховання дітей. По крайней мере, їй так здається.

Роль Галини Іванівни виконує актриса Анна Фроловцева.

Середнє покоління родини Вороніних



Вороніни

Костянтин Воронін

Молодший син Миколи Петровича і Галини Іванівни. Його можна читати справжнім улюбленцем. Мама його просто обожнює, на відміну від старшого сина Леоніда. Костянтин працює спортивним журналістом, любить грати з друзями в футбол. Віддає перевагу не надто активно брати участь у домашніх справах і у вихованні дітей.

Роль Кістки виконує актор Георгій Дронов.

Віра Вороніна

Вороніни



Дружина Кістки. Її роль грає актриса Катерина Волкова. На даний момент Віра - домогосподарка. У неї троє дітей і чоловік, за яким потрібне око та око. Віра виховувалася в інтелігентній родині, тому їй важко звикнути до звичаїв сімейства Вороніних. Особливо її терзає свекруха - Галина Іванівна, яка не пропускає випадку навчити Віру основам ведення домашнього господарства і виховання дітей.

Роль Віри виконує актриса Катерина Волкова.

Вороніни

Леонід Воронін

Старший син Миколи Петровича і Галини Іванівни. У серіалі його найчастіше звуть Льоня. З моменту народження молодшого брата Льоня відчуває гостру нестачу батьківської уваги і любові. Звідси і невпевненість в собі. У перших сезонах Леонід служить в лавах доблесної поліції, але потім йде у відставку.

Роль Леоніда Вороніна виконує актор Станіслав Дужников.

Вороніни

Настя Вороніна

Дружина Льоні. На початку серіалу Настя з`являється в якості подруги Віри, але пізніше стає люблячою дружиною Льоні і турботливою мамою їх дитини.

Роль Насті виконує актриса Юлія Куварзина.

Молодше покоління родини Вороніних

Маша Вороніна

Старша дочка Віри і Кістки, у виконанні Марії Ільюхіна. ВороніниКмітлива дівчинка, яка стає головним героєм деяких курйозних подій в родині Вороніних.

Кирило і Філіп Вороніни

Молодші діти Віри і Кістки. Вони - близнюки, і тому все роблять разом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!