» » » Що означає ім'я микола?

Що означає ім'я микола?



Що означає ім`я Микола?

Ім`я Микола має давньогрецьке походження - Ніколаос, що перекладається як "переможець народів". Це надійне, гарне і в деякій мірі суворе ім`я. А ще в цьому імені поєднується доброта і ніжність.

Що означає ім`я Микола

  • Микола в дитинстві міцний і здоровий хлопчик, який рідко хворіє. Коля не буде приставати до батьків, вередувати. Може бути, тому його не балують увагою, як правило.
  • У навчанні Микола процвітає, з усіх предметів вчиться добре. Його завжди відрізняє кмітливість! Він сильний і активний, труднощі долає самостійно.
  • Характер Миколи урівноважений, чоловік з ім`ям Микола працьовитий і працездатний. Микола дуже доброзичливий, з ним просто спілкуватися. Але в гніві Микола може наламати дров, про що потім буде шкодувати.
  • Що стосується професійного шляху, то у Миколи є можливості оволодіти будь-якою професією, яку б він не вибрав. Він здатний добре заробляти. Якщо Микола доб`ється керівної посади, то в його характері виявляться риси жорсткого і деспотичного людини. Підлеглі частіше побоюються таких людей.
  • Що означає ім`я Микола в любові ... Такий чоловік досить легко захоплюється жінками. Як тільки йому сподобається дівчина, він тут же запросить її на побачення, і навіть пропозицію руки і серця здатний зробити вже через кілька днів. Йому все одно, що думають інші. Коли Микола любить, він ревнивий і пристрасний. Микола допомагатиме дружині по дому в прибиранні, ходити за продуктами.
  • Микола любить сім`ю і просто обожнює своїх дітей! Потурає будь-яким їх примхам, балує їх, душі в них не чує. Діти в свою чергу шалено люблять свого тата Миколи. Для створення сім`ї Миколі підходять жінки з ім`ям Дар`я, Зоя, Любов, Анна, Зінаїда, Лариса і Ельвіра. Не зовсім вдалий шлюб буде з Веронікою, Катериною, Аллою, Галиною, Оленою, Інною, Юлією, Ольгою, Мариною, Людмилою, Олесею, Риммою, Євгенією, Єлизаветою і Валентиною.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!