» » » Що означає ім'я ян?

Що означає ім'я ян?

Що означає ім`я Ян?

Ім`я Ян є прибалтійським і західнослов`янських варіантом імені Іван, Іоанн. Не будемо заглиблюватися в історію походження імені, відразу перейдемо до його значенню.

Що означає ім`я Ян: характер

Людина, названий ім`ям Ян, досить відкритий, позитивний і пряма людина. Це мужній стійкий і терплячий хлопець. Характер все ж можна назвати складним, так як Ян самолюбив, принциповий і впертий, намагається пригнічувати думка оточуючих.

З везінням у житті Яна не завжди все в порядку, але він ніколи не сумує і домагається бажаного будь-якими шляхами. Незважаючи на складний характер, у Яна є друзі, адже він доброзичливий, товариський і прекрасно розбирається в людях. Але ніжність проявляє рідко.

Що означає ім`я Ян: доля

Професія і кар`єра



Ян - чоловік з логічним складом розуму, впертий і працьовитий. Одним з його найкращих професійних якостей буде вміння приймати рішення, причому навіть далекоглядні. Через невдачі переживати довго не стане, знайде позитив у будь-якій ситуації і налаштуватися на її рішення. У Яна приголомшлива переключення уваги: він здатний робити кілька справ одночасно, причому хороший результат дають всі. Чоловікові такого характеру потрібно шукати професію, де він зможе керувати людьми і процесом діяльності. Але Яну доведеться позбавлятися від свого недоліку - він любить все робити сам, занадто багато бере на себе.

Любов і сім`я

Найчастіше у людей з ім`ям Ян зустрічаються повторні шлюби. У родині це непроста людина. Дружина повинна бути з ним вкрай терпляча, поступлива, аж до підпорядкування. Це людина далека від ніжності. Незважаючи на це, Ян стане люблячим уважним батьком, який збереже зворушливу прихильність і турботу до дітей від попередніх шлюбів. З алкоголем необхідно бути обережнішими, легко може утворитися залежність.

Хороша сумісність в любовних відносинах у Яна з Вірою, Оленою, Анною, Валентиною, Клавдією, Ольгою та Оксаною. Не радять Яну пов`язувати долю з Катериною, Мариною, Світланою, Роксаною, Олександрою, Євгенією, Зінаїдою, Жанною і Риммою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!