» » » Що означає ім'я алена?

Що означає ім'я алена?

Що означає ім`я Олена?

Прийнято вважати, що ім`я Олена - це народна форма імені Олена, яка, в свою чергу, походить від грецького слова "helenos", що означає "світло". Але існує й інша думка, згідно з яким ім`я Алена взагалі ніяк не пов`язане з ім`ям Олена. Олена є стародавнім російським ім`ям богині ранкової зорі. Навіть древні племена в європейській частині Росії називалися "Олени". Ім`я Олена означає "вогненний", "червоний". Ми будемо розглядати сьогодні саме значення імені Олена, а не Олена.

Що означає ім`я Олена - основні моменти

Дитинство Олени. Це дуже спокійна і тиха дівчинка, просто радість для батьків. Маленьку Оленку обожнюють все, і в дитячому садку, і в школі вона - сонячна улюблениця, справжня скромниця.

Спілкування з Оленою. Коли Олена дорослішає, скромність нікуди не йде. Вона як і раніше замкнута, з незнайомими людьми спілкується мало. Тому з першого погляду може здатися, що Олена в принципі необщительная і закрита. Не тут то було! У добре знайомої компанії дівчина на ім`я Олена весела, відкрита і життєрадісна. Олена не буде ніколи розкриватися перед чужою людиною, вона ранима, тому не хоче оголяти свої слабкі сторони. Але у Олени є близькі друзі і подруги, які знаходять в ній споріднену душу, прекрасного співрозмовника і вірного друга.



Особистість Олени дивовижна. Для неї дуже важливо самопізнання. Вона може копатися в собі не те що місяцями, а ціле життя! Олена вміє співпереживати, вона сприйнятлива і вразлива. Олена ніколи не стане зображати почуття, в цій сфері вона завжди щира і відкрита з близькими. Поряд з Оленою завжди затишно, тепло і по-справжньому спокійно. Ніякої штучності і награність в ній немає. Вона просто обожнює робити подарунки. Вибирати їх - справжнє задоволення для Олени, практично завжди вона вгадує те, що потрібно людині. Вибираючи подарунки, вона думає про людину, про його бажання, а не про свої.

Подивимося, що означає ім`я Алена в сфері кар`єри. Жінкам з ім`ям Олена подобається багато, але діяльність дуже швидко може набриднути. Олена прагне пізнати багато. Якщо Олена стає керівником, то вона не вимагає, а дуже детально і прискіпливо все пояснює. Вона постійно все аналізує, розглядає з точки зору логіки. Найближче Олені філософія, психологія, дизайн, археологія.

Кохання. Ще з юності Оленка привертає погляди чоловіків. Вони не можуть пропустити це дивовижне поєднання чуттєвості, сексуальності, ніжності, непередбачуваності і грації. У сімейних відносинах Олена - лідер, причому дуже відповідальний. Олена добре розбирається в чоловіках. У неї сильний характер, ніколи не дозволить себе образити, розпізнає всю суть будь-якого чоловіка. Олена пристрасно бажає побачити в чоловіка гарного коханця і людини з високою духовністю одночасно. Олена - прекрасна дружина, любляча мама і чудова господиня в домі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!