» » » Що означає ім'я оксана?

Що означає ім'я оксана?

Що означає ім`я Оксана?

Сьогодні ми будемо говорити про те, що означає ім`я Оксана. Але перш хотілося б розповісти вам про його походження. Адже Оксаною на Україні називають Ксенію. А ім`я Ксенія прийшло з грецької мови і перекладається як "гостинна". У наш час ім`я поширилося далеко за межі України, і в Росії вважають імена Оксана і Ксенія абсолютно різними.

Що означає ім`я Оксана (значення імені):

З ранніх років Оксана здається оточуючим замкнутої і похмурої дівчинкою. Маленька Оксана не любить грати в галасливі ігри з однолітками. Вона вважає за краще спокійно проводити час за настільною грою, за головоломкою. Їй подобаються заняття, що вимагають кмітливості і підвищеної уваги. У школі Оксана вчиться, особливо не намагаючись, але нормально встигає з усіх предметів. Дружбу заводить з дівчатками, але ніколи не ділиться секретами. У дитинстві Оксана - скромна дівчинка, не впадає в очі навіть зовнішністю. Мрії Оксани завжди більш грандіозні, ніж її вчинки.



Подорослішавши, Оксана звинувачує всіх крім себе в невдачах. А коли звинувачувати не кого, ображається на долю, вважає, що їй не щастить. Це її головна проблема, поміркувавши над якою, Оксана зможе змінити своє життя на краще. Оксана все буде робити по своєму, в ній є невелике упертість і непередбачуваність. У любові ім`я Оксана означає, що вибирає вона одного коханого на все життя, дуже ревнива до свого партнера. Як тільки чоловік дасть привід для ревнощів, Оксана замкнеться в собі, починати розмову, обговорювати проблему не стане. І чоловік може навіть не розуміти, що змусив улюблену нервувати, адже вона йому про це не скаже. Будучи заміжньою, Оксана завжди буде прагнути жити окремо від свекрухи, вона хоче бути єдиною господинею у себе в будинку. Щастя в шлюбі Оксани очікується з Віктором, Григорієм, Аркадієм і Олександром, а найкращий союз складеться з пари Оксани і Кирила. Не рекомендується будувати тривалі стосунки з Петром, Гнатом, Марком, Степаном і Богданом.

Дізнавшись характер Оксани, поговоримо про кар`єру - що означає ім`я Оксана, і які професії їй підійдуть. Рідко Оксана вибирає професію, яка підходить для жінки. Вона може піти вчитися на льотчицю, геолога. Як ми вже говорили, Оксана непередбачувана, що спаде на одну мить їй в голову, так вона і зробить. Навіть якщо це круто переверне все її життя, Оксана не побоїться і потім не пошкодує. Звичайно, з роками Оксана стане прислухатися до здорового глузду, до порад близьких і зупиниться на якійсь певній професії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!