» » » Що означає ім'я ирина?

Що означає ім'я ирина?

Що означає ім`я Ірина?

Ірина, ще будучи маленькою дитиною, прагне до самостійності і проявляє в усьому ініціативу. Це рішучий дитина, який обожнює суспільство тата, більше ніж мами. Вчиться добре, адже це дається їй дуже легко. З дитинства любить фантастику і детективи, але навколишнє оточення в житті оцінює реально.

Що означає ім`я Ірина - таємниця імені дорослої людини

Підростаючи, Ірина також відрізняється більше жорсткістю, ніж сентиментальністю. Для Ірини дуже важливим є питання професії та спеціальності, на яку вона піде вчитися. Ірина завжди буде прагнути до професійного росту і відповідально підходити до будь-якої дорученої роботи. Але така відповідальність проявляється лише в роботі. Якщо справа серйозна і стосується роботи, то Ірина холодна, твереза в оцінках і незалежна. Може бути категоричною. Це її образ на роботі, за який вона буде боротися все життя. Якщо Ірина стає керівникам, то для неї завжди цінно думку своїх співробітників, вона не стане тираном, не підвищуватиме голос на підлеглих. Будучи сама в підпорядкуванні, вміє прекрасно ладити з начальством. У сфері діяльності Іра не помилиться, їй щастить, як в бізнесі, так і в любові.

За характером Ірина імпульсивна, кокетлива, захоплюючі. Комплексів не має, особливо в пошуках сексуального задоволення. Знаючи цю жінку в діловому колективі, як співробітник, ви можете не помітити, що всередині вона велелюбна, ранима і ревнива. Її душа шукає в особистому житті гармонію і спокій з коханим.



У сфері спілкування Ірина неймовірно комунікабельна, товариська і з легкістю встановлює контакт з будь-якою людиною. В яку б компанію не потрапила Іра, вона всюди буде вести себе вільно, не відмовиться випити вина. Уподобання більше віддає спілкуванню з чоловіками, жінки їй швидко стають нудні.

А тепер про любов, що означає ім`я Ірина, і як воно впливає на взаємини з протилежною статтю дівчини. Ірина досить влюблива, але голову не втратить. Зустрічаючись з коханим, як правило, бажає зберегти незалежність. А ось чоловіка Іра буде вибирати дуже грунтовно. У шлюбі вірна, хоча чоловік повинен для цього завжди захоплюватися їй і показує її значимість для нього. Ірину поважають і чоловік, і діти. Але пам`ятайте, для цієї жінки дуже важлива кар`єра, тому вона не буде віддавати весь свій час домашнім клопотам. А готує вона чудово!

Як домогтися розташування Ірини? Ця дівчина оцінить красиві залицяння, розмови на межі дозволеного, може сильно прив`язатися до романтичних особистостям. Вона любить легкий флірт, слабка до сильних пристрастей. Але вибір чоловіки все одно залишиться за нею. Хоча шанси мають більше ті, хто проявляє особливу наполегливість. Ірина та з віком не втратить своєї привабливості, так що увага чоловіків буде прикута до неї завжди. Вона жіночна і приваблива, причому особливих зусиль до цього не докладає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!