» » » Що означає ім'я надія?

Що означає ім'я надія?

Що означає ім`я Надія?

До Росії ім`я Надія прийшло з православ`ям. Воно зберегло свій дослівний переклад на відміну від багатьох інших імен (грецьке ім`я Елпіс перекладається як Надія). Звичайно, воно викликає відразу багато прямих асоціацій, але давайте розглянемо докладніше, що означає ім`я Надія.

Що означає ім`я Надія

Бажаєте назвати свою донечку Надею? Маленька Надія дуже емоційна, любить гучні забави, ігри та перебувати у великих колективах дітей. Але ніколи не забуває про маму, дуже любить її, завжди буде віддана родині. З самого дитинства просить батьків віддати її в танцювальний або музичний гурток. До речі, в цьому плані, як правило, обдарована дитина, творчий. У шкільні роки дружить більше з дівчатками і прагне зайняти лідерські позиції. Батькам в маленькій Надії необхідно розвивати альтруїзм, тобто Надя повинна розуміти, що в житті не все робиться заради вигоди.



Дорослішаючи, Надя воліє мати в друзях саме чоловіків, вона сама має більше чоловічим характером. Завжди тверда, цілеспрямована, з оточуючими не проявляє ласки і ніжності, досить стримана в прояві почуттів, але не в поведінці і в спілкуванні. При досягненні своїх цілей Надія зазвичай розважлива, уміє ризикувати і часто це робить. Вона любить працювати. Вміє заощаджувати в міру, гроші не пускає на розваги, скоріше витягує з них ще більшу вигоду.

У сфері любові ім`я Надія означає різне, все залежить від того, неодружена чи вона чи заміжня. Надя має бурхливі запаморочливі романи до заміжжя. Після укладення шлюбу і народження дитини, такі жінки остепеняются. У прояві почуттів заміжня Надія стає ще більш скупа, але по життю не втрачає свою підвищену емоційність. Тобто серйозні переживання, палкі почуття будуть зберігатися глибоко в душі Надії, вона не розкриється, а емоційність в поведінці і веселість залишаться назавжди. Хоча в серйозній справі від неї не дочекатися веселощів, Надя знає толк в правильному русі до мети. До речі, і чоловіка Надія вибирає собі стриманого, спокійного. Такі жінки керують чоловіками, але досить тактовно, інша спільне життя їх не буде влаштовувати. Іменини Надія: щасливий шлюб, як правило, з Олександром, Богданом, Єгором, Віталієм та Тимофієм. Не рекомендується зав`язувати серйозні стосунки з Анатолієм, Іваном, Володимиром, Федором та Феліксом. Але, звичайно, в такій справі не можна забувати, що вся подібна інформація не має наукового обгрунтування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!