» » » Що означає ім'я катя?

Що означає ім'я катя?

Що означає ім`я Катя?

Катя - чиста, непорочна, ось що означає ім`я Катерина з грецької мови. Образ великої російської імператриці Катерини часто впливає на сприйняття імені Катя. Чи збігається цей яскравий образ з реальним значенням імені Катя?

Значення імені Катерина

Що означає ім`я Катя в різних сенсах?

Дитинство. У класі Катя прагне бути краще за всіх. Вона завжди сама вибирає, з ким спілкуватися. Найчастіше це "обрані" класу.

Характер. Жінки з ім`ям Катя імпульсивні, люблять себе, намагаються бути першими у всьому, їм складно переносити чиюсь перевагу над собою. Катя стурбована безглуздою безпричинної неповноцінністю, у неї постійне відчуття, що їй обов`язково треба перевершити в усьому інших. Катя - фантазерка. Її уяві можна позаздрити! Не варто асоціювати всіх дівчат з іменем Катя з великою імператрицею. Найчастіше Катерина не величаві в реальному житті, чи не нагадують настільки яскравий образ.



Кохання. У любовних відносинах, так і в дружбі для Каті найважливіше надійність, впевненість у партнері і в собі. Катя - добра людина, тактовний, інтелігентний. Але ужитися з нею може бути важко, характер не з легких, вимоглива до оточуючих її людей. Навколо Каті завжди крутиться багато шанувальників, чоловічою увагою вона не обділена. Але заміж рано ніколи не виходить. Вона здатна дуже довго шукати людину, що підходить їй по психологічному складу. У шлюбі вона хороша господиня і турботлива мама для своїх дітей. Глибокої прихильності до чоловіка Катя не буде відчувати ніколи, почуття будуть помірними до всіх чоловіків. Шлюб щасливий з Павлом, Віталієм, Антоном, Денисом, Семеном і Петром. Не варто зав`язувати серйозні стосунки з Філіпом, Кирилом, Миколою, Віктором і Яковом.

Сексуальність. Катю важко відразу схвилювати, зацікавити. Справа в тому, що вона ідеалізує передбачуваного партнера, чекає принца, тому зав`язати стосунки їй проблематично. Але познайомившись з Катею ближче, партнер пізнає підвищену сексуальну збудливість Катерини. Вона чутлива, жіночна і неймовірно чутлива. Але якщо Катю не задовольнити, вона стає злий, дратівливою і вкрай неспокійною! Але все ж пристрасною Катю складно назвати ... В якості партнера Каті добре підходять Степан, Ігор, Володимир, Сергій, Антон, Віталій, Петро, Семен, Анатолій і Борис.

Життя у Катерини, як правило, дуже насичена і яскрава!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!