» » » Що означає ім'я марина?

Що означає ім'я марина?

Що означає ім`я Марина?

Ми всі себе пам`ятаємо вже з того моменту, коли у нас було ім`я. У глибокому дитинстві навіть не замислюєшся, чому тебе назвали саме так. Може бути, пізніше ти почнеш питати про це у батьків. А коли повзрослеешь, стане цікаво, що твоє ім`я позначає, звідки воно походить. Деякі навіть вірять, що ім`я впливає на характер і долю людини.

Що означає ім`я Марина - характер

Жіноче ім`я Марина має латинське походження і походить від слова "маринус", що означає морской.Маленькая дівчинка Марина не буде сидіти у маминої спідниці. Вона з дитинства прагне до самостійності, їй неодмінно все потрібно спробувати, помацати своїми руками. Можливі часті сварки з мамою. Але Марина ніколи не буде ледаркою і лежнем. Що б маленькою Марині не доручили, вона виконає навіть із задоволенням. Марина з дитинства тримає своє слово. Якщо вже вона пообіцяє щось, то виконає це.

Доросла Марина завжди високо цінує себе. Красиві жінки з цим ім`ям можуть навіть переоцінювати свої можливості. А якщо вже вона зазначила для себе когось із протилежної статі, йому не відкрутитися. Вона знає, як закохати в себе чоловіка. У Марін є якась загадкова родзинка, якийсь шарм, непідвладний поясненню. Марина розкута й смілива. Сексуальність проявляється, як правило, навіть зовні. Раз вже торкнулися теми любовних відносин, то тут немає гарантій, що Марина буде вірна своєму обранцеві. Вона не керована, має багато шанувальників і любить погуляти. Але не дивлячись на це зраду коханої людини не пробачить, навіть якщо справа дійде до розлучення. Гордість і почуття власної гідності не дозволять їй змиритися зі зрадою чоловіка.



Марина прекрасно вміє керувати емоціями. Вона розумна і практична, всі серйозні дії відбуваються обдумано. Марина впевнена в собі, самооцінка навіть завищена, тому відносини з іншими жінками, особливо зі свекрухою, будуть непростими. Марина гарна господиня, на кухні може творити чудеса.

Що означає ім`я Марина для - доля

Марину можна назвати улюбленцем долі, ще з дитинства навколо неї вирують пристрасті, у неї багато шанувальників. Марина непередбачувана буває навіть для себе, вона іноді не знає, як вчинить через мить. Якщо життя буде важкою, Марина може замкнутися в собі. Вона відступає перед небезпекою.

Що означає ім`я Марина для її професії та шлюбу. Вдалим вибором для жінок з цим ім`ям стануть професії медсестри, лікаря, інженера, перукаря, акторки. Рекомендований шлюб Марини з Антоном, Михайлом, Денисом, Сергієм, Валентином і Владиславом. Не радять пов`язувати долю з Анатолієм, Георгієм, Миколою, Борисом і Станіславом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!