» » » Що означає ім'я марія?

Що означає ім'я марія?

Що означає ім`я Марія?

Ім`я протягом усього життя залишається з нами. І здавалося б, що це просто приємне нам поєднання звуків, але насправді в ньому закладена глибинна таємниця. Колись предки стали помічати деякі закономірності в характері або долі людей з однаковими іменами. Вони задумалися про значення різних імен. Сьогодні дізнаємося, що означає ім`я Марія.

Походження і значення імені Марія

Марія - давньоєврейське ім`я, яке переводилося по-різному: гірка, улюблена, уперта. Діти з ім`ям Марія ніжні, спокійні й добрі. Бувають примхливі і не завжди будуть робити те, що вимагають від них дорослі або однолітки. До навчання ставляться відповідально вже з дитинства. Вони з самого маленького віку обожнюють няньчити дітей, для них це не робота, а задоволення, яке не може набриднути. Таку дівчинку досить просто образити, якесь маленьке зауваження Маша може сприйняти дуже болісно. Але не дивлячись на це, вона зможе за себе постояти, тому що володіє твердим характером.

Характер - що означає ім`я Марія. Значення імені Марія для дорослої жінки теж пронизане своенравием. Вона внутрішньо емоційна, швидко вибухає навіть по дрібницях, буває забіякувата (цей момент залежить від виховання). Не радять потрапляти під гарячу руку такій жінці. Марія дуже любить повчати, але справедливо. Безкомпромісний характер може створити труднощі в спілкуванні з оточуючими, особливо зі свекрухою виникають часті проблеми. Багатьом подобається Марія за її дбайливість, готовність допомогти, працьовитість, педантичність і в чомусь сором`язливість.



Любов - що означає ім`я Марія. Марія влюбчіва, непостійна в любовних відносинах, вірності від неї чекати не слід. Але в той же час глибоко нещасної її зробить невірність чоловіка. У якийсь несподіваний для партнера момент Марії може здатися, що в іншого вона закохана більше і дізнатися в цьому новому почутті справжню любов. Але що стосується дітей, то тут вірність Маші не вимагає доказів. Вона чудова мати і відмінна господиня. До речі, діти відповідають мамі тим же, вони завжди будуть на її боці. Як правило, Марія щаслива в шлюбі з Віктором, Іваном, Валентином, Анатолієм, Олександром, Євгеном і Григорієм. Не рекомендований союз з Русланом, Феліксом і Едуардом.

Професія і значення імені Марія. Такі люди завжди прагнуть до самостійності, вони не зможуть терпіти жорсткого підпорядкування одному керівнику. Марія зможе домогтися гарних успіхів в педагогіці, в бізнесі, в медицині. Але найкраще їй вдаватиметься зберігати домашнє вогнище, та й подобається їй це справа.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!