» » » Що означає ім'я аміну?

Що означає ім'я аміну?

Що означає ім`я Аміна?

У світі величезна кількість імен, і кожне з них зберігає в собі якісь загадки. Сьогодні ми поговоримо про рідкісний імені Аміна.

Що означає ім`я Аміна? Ім`я має арабське походження і в перекладі означає вірну, надійну дівчину. Носій такого імені є ентузіасткою, вона сповнена енергії і цінує свободу. Віддає перевагу вчитися не на чужих, а на своїх помилках. Аміни обожнюють ризиковані пригоди. Весь час рвуться вперед і живуть завтрашнім днем. Це заважає їм зосередитися на сьогоденні. Часом власниці такого імені роблять дурні вчинки, але майже завжди виходять сухими з води. Аміні легко даються іноземні мови. Вона швидко запам`ятовує звичаї і традиції інших країн.

З самого дитинства Аміна володіє великою рухливістю і зібраністю. Дівчинка дуже ранима, уразлива і майже ніколи не йде на компроміс, однак вона має аналітичний склад розуму, що дозволяє йому прорахувати кожен крок. Аміна комунікабельна, хоч і здається неприступною. В душі її завжди багато емоцій, через що виникають різкі перепади настрою, але з віком вона вчиться контролювати їх.

Аміна має чоловічий склад розуму, тому їй властива прямота, егоїстичність. Аміна не володіє розвиненою інтуїцією. Якщо вдасться виробити прагматичний підхід до вирішення проблем, то доб`ється успіхів не тільки в кар`єрі, але і в сім`ї.

Значення інших імен можна дізнатися зі статей розділу Жіночі імена.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!