» » » Що означає ім'я милана?

Що означає ім'я милана?

Що означає ім`я Мілана?

Ім`я Мілана відомо не тільки в нашій країні. Їм називають дівчаток і в інших країнах. Вважається, що воно прийшло до нас кілька століть назад. Так як з італійської мови ім`я Мілана означає «модниця», його давали тільки знатним особам, які мають високий статус і відносять себе до вищого суспільства.

Нижче представлені значення імені і характер, яким володіють Мілани.

Значення імені

Важливо розібратися, що означає ім`я Мілана в наш час. Перш за все, дане ім`я можна охарактеризувати прикметниками «мила», «кохана» і «ніжна». Якщо новонароджена дівчинка мила і ласкава і особливо схожа на свого батька, то таке ім`я буде їй як раз до речі.

характер

Багато дівчат з ім`ям Мілана - потайливі, вони вміють ховати свої почуття і емоції. Завдяки цій особливості характеру Мілана стає стриманою і спокійною, що дуже допомагає їй у дорослому житті. Незважаючи на це, тим не менш, у Мілани завжди багато друзів, адже вона незвичайна і самобутня.

Мілана красива і чарівна, при цьому вона - справжня модниця. У ранні роки вона може любити надягати мамині наряди і прикраси, а також фарбуватися, поки ніхто не бачить. А вже дорослішаючи, Мілана буде проводити біля свого дзеркала чимало часу, щоб її зовнішній вигляд був ідеальним.

З ранніх років дівчинки з таким ім`ям намагаються тримати себе в тонусі: займаються спортом, стежать за своїм зовнішнім виглядом (зачісками, манікюром, одягом). Подорослішавши, вони не поступаються своїм звичкам.



Мілана знає, що подобається чоловікам, адже навколо неї завжди багато шанувальників і залицяльників, проте вона не виставляє це напоказ, а веде себе безпосередньо і дружелюбно.

Незвичайність імені визначає і незвичність характеру - Мілана унікальна, ні на кого не схожа, вона шукає свою індивідуальність у всьому. Перфекціонізм і прагнення бути в усьому першою - одне з основних якостей дівчини з таким ім`ям.

Мілана не виносить зневіри і одноманітності. Навіть виходячи заміж, вона завжди знаходить для себе час, не занурюючись в домашню рутину.

Яким би не було ім`я дівчинки, головне, щоб воно подобалося батькам і їй самій, а своє життя кожна людина будує самостійно.

Якщо вас цікавлять значення інших імен, загляньте в розділ Жіночі імена.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!