» » » Що означає ім'я єгор?

Що означає ім'я єгор?

Що означає ім`я Єгор?

Єгор, Юрась, Єгорка - яке гарне чоловіче ім`я! Єгор - звучить сильно і гордо, голосно і мужньо. І скільки ласкавих варіантів для вираження любові і ніжності. Але хто ж ці люди з ім`ям Єгор? Що означає ім`я Єгор ... У Вас народився хлопчик і Ви вибираєте ім`я, подумайте, можливо, це саме Єгор?

Історія імені

Кожен день ми чуємо сотні імен. Багато імен викликають у нас певні асоціації і емоції. Якийсь ім`я нагадує нам історичного персонажа, якесь викликає приємні спогади про близьку людину, знайомого або друга. Деякі імена нам подобаються, деякі неприємні. Але звідки ж взагалі відбулися імена?

У всіх стародавніх цивілізаціях кожній людині, щоб відрізняти його від інших давали назву, тобто ім`я. Але ім`я давалося не просто так, адже воно характеризувало не тільки рід занять або професію людини, а й значною мірою визначало його життєвий шлях, властивості характеру, відмінні риси і навіть долю. Ім`я вибирали дуже ретельно. У багатьох культурах людині давали два або кілька імен і сьогодення, перше знали тільки найближчі. Це робилося для того, щоб погана людина не зміг нашкодити господареві імені.

Так що означає ім`я Єгор? Це ім`я має давньогрецькі корені і походить від Георгій - «орач» або «землероб». Єгор - це давньоруський варіант імені. Похідних від нього багато: Жора, Егоша, Егон, Гоша, Єгунов, Гошуня, Гога і Гуня.

Ім`я Єгор і характер його власника



Єгор, як правило, володіють аналітичним розумом. Вже з дитинства вони виявляють недовірливість до незнайомих і велику наполегливість, навіть в дрібницях. Вони не переносять брехні фальші в людях. Самі намагаються завжди бути правдивими і прямими. Єгор добре вдається будь-яку справу, адже вони завжди старанні і дуже працьовиті. Матеріальна складова для них дуже важлива, тому вони прикладають всіх зусиль для досягнення мети.

Єгор дуже сильні особистості. У сім`ї вони стають незаперечними лідерами. Виявляють твердість в серйозних справах, вимагають багато від себе і від оточуючих. У їхній родині завжди панує достаток, порядок і справедливість.

І не забудьте привітати знайомих Єгоров з іменинами 4 і 16 лютого, 6 березня 2 травня і 27 червня!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!