» » » Що означає ім'я влад?

Що означає ім'я влад?

Що означає ім`я Влад?

Ім`я Влад - це поширена форма православного імені Владислав, яка на сьогоднішній день нерідко використовується як самостійне ім`я. І оскільки Владислав перекладається як "володіє славою", ім`я Влад має значення "володіє".

Розглянемо докладніше, що означає ім`я Влад.

Характеристика імені Влад

Це ім`я має слов`янське походження. Крім основної версії щодо того, що Влад або Владислав означає володіє славою, існує також польський варіант походження. Згідно з ним, ім`я має значення "хороший правитель". Можливо, така характеристика обумовлена тим, що Влади в більшості випадків -відповідальність і вольові натури.

Твердість характеру вони виявляють ще в дитячому віці. Ростуть вони уважними та обдарованими дітьми, які можуть годинами намагатися вирішити будь-яку задачу. Вони володіють дивовижною силою волі, тому їм неможливо нав`язати власну думку або змусити зробити що-небудь всупереч їх бажанням. При цьому Влади вважають безглуздим переконувати в своїй правоті оточуючих або доводити свою точку зору.

Польську версію походження імені можуть підтвердити також лідерські якості, якими зазвичай наділений Владислав. Він майже завжди відрізняється цілеспрямованістю, умінням робити об`єктивні прогнози на майбутнє і, отже, приймати правильні рішення в найскладніших ситуаціях. Саме тому Влад нерідко будує свою кар`єру в області політики і з задоволенням займається громадською діяльністю. Одного разу обравши сферу для просування своїх цілей, він рідко змінює її на щось більш перспективне: він заздалегідь прорахував всі переваги, якщо зробив вибір.

Інформацію про походження та значення інших імен ви зможете знайти в нашому розділі чоловічі імена.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!