» » » Яке найкрасивіше ім'я?

Яке найкрасивіше ім'я?

Яке найкрасивіше ім`я?

Починаючи з незапам`ятних часів людство дуже серйозно ставився до вибору імені для новонародженого. Ще навіть не починали думати про брязкальце і пелюшках, але зате підбирали ім`я. Адже не дарма вважається і зараз, що "як назвеш корабель, так він і попливе".

Кожен з нас рано чи пізно, але замислювався над тим, яке найкрасивіше ім`я. Однозначно на це питання відповісти не можна. Як то кажуть, на смак і колір товаришів немає. Та й рідко кому-небудь подобаються одні й ті ж імена. Наприклад, в дитинстві хтось був у захваті від імені Валерія, а подорослішавши на питання, яке найкрасивіше жіноче ім`я, відповідав Євгенія. Не виключено, що вподобане ім`я людина почула зовсім недавно. І воно справило сильне враження на нього.

Пристрасть до виявлення кращих дісталася і до імен. Зовсім недавно був складений незвичайний хіт-парад імен, результати якого регулярно оновлюються.

  • TOP-10 чоловічих імен виглядає на нинішній момент так: Олександр, Матвій, Артем, Арсеній, Микита, Данило, Ярослав, Кирило, Владислав і завершує топ-лист Володимир.
  • Десятка кращих жіночих імен виглядає наступним чином: перше місце віддано Мілані, потім йдуть Анастасія, Софія, Вікторія, Аріна, Віра, Ганна, Єлизавета, Юлія, Олександра.

Найбільш непопулярна чоловічими іменами визнані Акакій, Тофік, Ананій, Барказ, Чингісхан. А чи не популярними жіночими іменами вважаються Брунгільда, Даздраперма, Чачка, Аварія, Барказа. 

Звичайно, при виборі імені було б не правильно керуватися подібними "хіт-парадами". Все навколо змінюється, і не популярний на початку XXI століття ім`я Брунгільда, може бути стане поширеним років так через двадцять. Так що вибираючи ім`я, згадайте про сімейні традиції, які це питання супроводжували завжди, згадайте про предків або почитайте книги про таємниці і значення імен.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!