» » » Як назвати дівчинку в грудні?

Як назвати дівчинку в грудні?

Як назвати дівчинку в грудні?

Народження дівчинки - це подарунок для мами і тата. Коли довгоочікувана малятко з`являється на світ, батьки не знають, як назвати дівчинку, яка народилася в грудні, адже ім`я теж в деякій мірі впливає на характер і подальшу долю дитини.

До вибору імені необхідно поставитися з усією відповідальністю.

вибір імені

Вибрати ім`я їй можна декількома способами, один з них - пошук імені в церковному календарі. Якщо слідувати йому, то дівчаток можна назвати такими іменами:

Тетяна, Анна, Парасковія, Катерина, Анісія, Августа, Маргарита, Тамара, Марія, Матрона, Варвара, Юлія, Кіра, Анфіса, Олександра, Євдокія, Анфія, Марина, Зоя, Віра.

Крім того, якщо жодне ім`я вам не підходить, можна назвати малятко Декабріна (від назви місяця грудня) або будь-яким іншим ім`ям, яке вам подобається. Також необхідно підбирати ім`я відповідно до характеру дівчинки, для цього перші кілька днів можна поспостерігати за нею. Значення різних імен можна дізнатися на сайті mamapedia.com.ua.

Також варто відзначити, що останнім часом найпопулярнішими іменами, якими називають дівчаток, народжених протягом усього року, є:

  • Марія;
  • Валерія;
  • Дарина.

Про те, як підібрати ім`я дитині в залежності від місяця народження, читайте в статті Як назвати дитину по місяцю народження.

А взагалі, радимо вам не прив`язуватися до місяця і вибирати ім`я, виходячи зі своїх переваг.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!