» » » Що означає ім'я кору?

Що означає ім'я кору?

Що означає ім`я Кіра?

Кіра - досить рідкісне ім`я, яке починає набирати популярність останнім часом. Вибираючи його для своєї дитини, слід дізнатися про походження цього імені і про те, який характер буде у дівчинки в майбутньому.

У цій статті ми розповімо, що означає ім`я Кіра.

Походження імені Кіра

Ім`я Кіра має кілька версій походження. Якщо розглядати грецький варіант, то основоположником цього маєтку є слово «Кіріос», яке перекладається як «пані» або «владика». Є думка, що ім`я Кіра має перські коріння. У цьому випадку воно перекладається як «сонце», «далекоглядність». При перекладі з ірландської мови це ім`я означає «темна», «темноволоса».

Характер імені Кіра

У Кіри твердий характер, вона наполегливо, має силу волі і завжди домагається цілей. Однак, між тим, її дуже легко поранити, вона не любить критику, тому потрібно більше хвалити її і намагатися допомагати їй, якщо у неї щось виходить не так, як потрібно. Кірі можна доручити будь-яке завдання, вона впорається з ним чудово, оскільки ця людина вміє концентруватися і правильно розставляти пріоритети.

Кіра вимоглива не лише до себе, але і до оточуючих людей. Вона не потерпить безладу в справах. Ось тільки їй часто не вистачає дипломатичності, тому питання вона вирішує довго і болісно.



Дружиною Кіра буде просто відмінною. Упертість часто заважає їй жити в світі з чоловіком, але її інші якості можуть компенсувати цей недолік. Вона хороша господиня, у неї в будинку буде завжди чисто, охайно. Кіра любить приймати гостей і готувати. У дітях вона дуже любить, тому буде піклуватися про них і захищати.

Коли на частку Кіри випадають труднощі, вона стійко виносить їх і намагається пристосуватися до всіх умов. Навколишні будуть цінувати її за те, що вона намагається знайти вихід навіть із самої складної ситуації. Кіра ненавидить плітки і інтриги, вона намагається чинити чесно і справедливо.

Говорячи про талісмани, Кірі можна подарувати топаз: він буде охороняти її і робити щасливою. Як оправи для самоцвіту краще вибрати золото.

Більше тлумачень самих різних жіночих імен можна знайти в нашому розділі Жіночі імена.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!