» » » Що означає ім'я кирило?

Що означає ім'я кирило?

Що означає ім`я Кирило?

Імена це те, що притаманне тільки людині. Він дає імена не тільки своїм дітям, а й предметів і явищ, які його оточують, вкладаючи в це всю їх суть. Так само відбувалося і з іменами людей, їх вибирали, відображаючи характер і долю людини, вибирали йому покровителя або описували своє ставлення до нього.

Значення і походження імені

Що означає ім`я Кирило, звідки воно прийшло і як перекладається - ім`я Кирило прийшло до нас із давньої Греції, в перекладі воно означає маленький владика, молодший пан (так як є зменшувально формою від «владики» Кіра). На даний момент це ім`я практично не зустрічається в інших країнах, крім Росії і ближнього зарубіжжя.

Риси характеру



Що означає ім`я Кирило, якщо ми говоримо про характер цієї людини:

  • Кирило допитливий, він легко захоплюється майже будь-яким явищем і прагне дізнатися про нього все можливе. Йому цікаво практично все, що відбувається навколо і ще в дитинстві увійшовши в вік «чомучки» він може з нього не виходити довгі роки, надалі вже самостійно відповідаючи на свої питання.
  • Він любить себе самого всією душею, іноді не розуміючи, чим же він може викликати неприязнь з боку оточуючих. Він про себе високої думки і ставить собі високу планку досягнень, але бачачи що, може не впоратися кидає на півдорозі.
  • Він любить не просто увагу оточуючих, а похвалу, тому ні за що не упустить можливості розповісти про свої успіхи, нехай навіть невеликих, любить ласкаві звернення, наприклад Кирюша. Намагається все зробити якнайкраще, добре виглядати, проявляти хороші манери, саме щоб почути ще раз про те, який він чудовий. У дитинстві це можливо навіть усвідомлюється, потім робиться практично на автоматі, але якщо така поведінка приносить плоди, то Кирило його дотримуватися довгі роки. Така любов до себе і усвідомлення своєї позитивності навіть межує з егоїзмом.
  • Він не передбачуваний і його настрій легко змінюється, він сповнений несподіванок і неможливо сказати яким він буде в наступну секунду. Він розсудлива людина, яка бере до уваги об`єктивні факти, але його зовнішні реакції можуть говорити зовсім про інше.
  • Він цікавий і чудово управляється з інформацією, здатний легко розкладати все по поличках і пов`язувати різнорідні елементи, це робить його ерудованим і спритним.
  • Він дотримується правил, підтримує дисципліну, у нього строгі моральні принципи, від яких він сам не дозволяє собі відступати, тому він рідко бреше і не схильний до зрад, будучи у відносинах. Зустрівши свою єдину він буде любити її чисто і щиро, буде їй вірний і відданий.
  • Він азартний і авантюрний, здатний приймати несподівані рішення, але інтуїція рідко його підводить, підказуючи, що буде вірним в даній ситуації.
  • Він упевнений в собі, може себе подати, але до людей, так звично, тільки після певного періоду показуючи себе справжнього. У своєму колі спілкування, де йому комфортно і немає чужинців він дуже товариський.
  • У ньому поєднуються суперечливі тенденції: він одночасно працездатний і ледачий, замкнутий і товариський. Ці риси змінюють одного в його особистості під впливом часу і ситуації.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!