» » » Що означає ім'я валерія?

Що означає ім'я валерія?

Що означає ім`я Валерія?

Ім`я дуже важливо для людини, адже він чує його з народження і до самої смерті, від того, як воно звучить і що означає багато в чому буде залежати ставлення людини до себе і його відносини з іншими людьми, а астрологи навіть припускають, що ім`я закладає долю і життєвий шлях людини.

Що означає ім`я Валерія, звідки воно сталося і як перекладається: Ім`я Валерія, як і багато інших сучасних імена має латинське коріння, воно перекладається як здорова сильна. Зараз воно використовується не тільки в Росії і ближніх країнах, але в Європі і на заході, але там воно частіше звучить як Валері.



Що означає ім`я Валерія, якщо ми говоримо про риси характеру і психологічні якості власниці такого імені.

  • У Валерії складний непередбачуваний характер. Вона керується емоціями і її поведінку і реакції часто залежать від того з встала вона з тієї ноги або що сталося за останні 10 хвилин. Вона без видимих причин може ображатися на людей, а її настрій змінюється раптово і ніби-то на порожньому місці. Вона може бути похмурою і похмурою і через зовсім невеликий час вона вже весела і безтурботна, а ви поняття не маєте як і в який момент відбулися такі зміни.
  • Вона не постійна і непередбачувана, вона постійно змінює свої плани і може раптово зриватися з місця або навпаки легко відмовлятися від задуманого. Вона може багато разів змінювати свою думку про певне місце, явище або людину в залежності від того в якому настрої вона з ним зіткнулася або що дізналася про нього нового.
  • Вона весела з хорошим почуттям гумору, але запальна. Будь-яка дрібниця може її роздратувати або змусити ревнувати, при цьому для неї це буде дуже вагомий привід, так що вона схильна робити з мухи слона.
  • Бути з нею поруч складно, її легко поранити і образити, вона ревнива і чутлива через що у неї часто виникають суперечки і скандали з близькими. Але гірше не скандали з досить очевидними звинуваченнями і аргументами, а її незрозумілі раптові вчинки, які вона може здійснювати під впливом настрою. Для неї абсолютно нормально відправитися в незнайоме місто однієї або наприклад поголити голову. Абсолютно незрозуміло чого від неї чекати, тому краще не виводити її з рівноваги.
  • Вона суперечлива в своїх бажаннях і може одночасно хотіти протилежних речей, при цьому вона досить цілеспрямована і може рухатися до бажаного, але власна непередбачуваність може в останній момент змусити її звернути зі шляху. При цьому вона примхлива і може вимагати від оточуючих більшого, ніж вони можуть їй дати.
  • Вона недовірлива і не поспішає відкриватися новим людям, при цьому, якщо хтось завоював її довіру, вона буде вважати його з усіх боків позитивною людиною, навіть якщо це не так.
  • Їй зовсім не важко виконувати домашні обов`язки, вона добре з ними справляється, а створювати затишок і теплу атмосферу в будинку їй навіть подобається. І в підсумку вона може ставати домосідкою, якої не подобаються галасливі вечірки і походи в гості.
  • Валерія - дівчина таємнича, нікому не відомо що в неї на думці, чого вона хоче або що зробить в наступну хвилину, це робить спілкування з нею захоплюючим і цікавим, але дуже складним.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!