» » » Що означає ім'я світла?

Що означає ім'я світла?

Що означає ім`я Світлана?

Вибираючи ім`я для дитини, батьки хоча разом з ним вибрати дитині долю. Вони вірять, що гарне красиве ім`я наділить його особливими якостями і допоможе в житті. Наука такі речі не доводить, але досвід безлічі людей і повір`я давно приписують іменам особливого значення і наділяють їх таємним змістом.

походження імені

Що означає ім`я Світлана і як воно з`явилося - це одне з небагатьох сучасних імен, що не прийшли до нас із Заходу, я споконвіку російське, вірніше старослов`янське, а сталося це від слова світла. Так що крім країн ближнього зарубіжжя воно майже ніде не поширене.

Значення імені



Що означає ім`я Світлана - основні риси:

  • Світла - натура захоплива, захоплюючись одним предметом або людиною вона може дізнатися про нього все, вивчити все, що з ним пов`язано і досконально знати всі його найдрібніші деталі і прояви.
  • Вона романтична - їй подобаються історії про кохання, будь то книги, пісні, кіно або театральні постановки.
  • Їй подобається бути організатором - командувати, розподіляти обов`язки, складати списки необхідного, але головне, що б при цьому були присутні інші люди, які будуть знати, що вона тут головна.
  • Вона працьовита, самостійна і добре адаптується до нових ситуацій. Вона не пропаде, навіть якщо рано почне жити одна, зорієнтується в незнайомому місті і цілком комфортно зможе відпочити сама по собі.
  • Вона добра до людей, але прекрасно бачить їх хворі місця і знає, що найсильніше може їх зачепити, вона не жадає наживи або вигоди, але свого не упустить якщо є такий шанс. Якщо зробила послугу завжди знає, що їй нададуть послугу у відповідь, адже вона має на це повне право.
  • Вона з одного боку завжди знає, що їй потрібно і твердо йде до мети, вибравши собі шлях і намітивши життєвий план, але може раптово, іноді навіть в самий важливий момент, від нього відмовитися і з волі емоцій кинутися в абсолютно іншу область або відмовитися від втілення задуманого.
  • Вона акуратна до речей і справ. Стежить за собою, підтримує порядок. Вона ретельно доглядає за звий зовнішністю, звертаючи увагу навіть на дрібні деталі, уважно слідкує за модою.
  • Вона здатна змінюватися в залежності від вимог і ситуації, може змінити свої погляди, переконання, якщо потрібно поміняє освіту і рід діяльності. Проблема тільки в тому, що вона схильна до чужого впливу, а погляди може змінювати радикально, краще якщо її будуть оточувати розсудливі люди, які не дозволять їй занадто захопитися невірної ідеєю.
  • Завдяки своїм наполегливості, старанності, хорошою пристосовності вона може досягти успіхів у кар`єрі, особливо на керівних постах, де їй так подобається.
  • Вона приваблива і подобається чоловікам, але зазвичай не поспішає з вибором супутника життя.
  • Вона любить компанії, гучні заходи і увагу до себе, їй подобається флірт і залицяння чоловіків, що може бути приводом для ревнощів її обранця. Якщо ж партнер вимагає відмовитися від уваги сторонніх вона може занудьгувати і збунтуватися.
  • При цьому, в господарстві вона все так само акуратна, уважна. В її будинку чистота, вона завжди все встигає і оточує сім`ю турботою підтримуючи порядок, стежачи за різноманітністю на столі і навіть роблячи домашні заготовки на зиму.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!