» » » Що означає ім'я уляна?

Що означає ім'я уляна?

Що означає ім`я Уляна?

Сьогодні все частіше віддають перевагу старовинним і дуже красивим іменах. Що означає ім`я Уляна? Якщо ви вирішили назвати дочку Уляною, знайте, що Уляна - з латинської перекладається як «щастя». Вважається, що походження імені Уляна пов`язано з ім`ям Юлія Цезаря. У староруської вимові ім`я набуває звучання Іуліанія.



Ім`я знаходиться під знаком зодіаку Скорпіон, а планетою-покровителькою є Плутон. Вдалим кольором вважається темно-жовтий, а бурштин - це камінь-талісман. З рослинного світу імені підходять клен і меліса, протегує таку тварину, як равлик. Щастя приносить вівторок, а найсприятливіший час року - осінь. Уляну так само можна називати Улянкою, Вулик, Ульяшов, люлей, Лялею. Іменини припадають на 14 листопада, і якщо в цей день листя ще у дворі, то за народними повір`ями, наступний рік буде з морозцем.

Значення імені Уляна: основні риси характеру

  • Уляни дуже товариська і щирі. Вони з дитинства позиціонують себе, як захоплива натура. Серед інтересів - спів, малювання, дуже подобається ляльковий театр, кіно, цирк. Уляни володіють живим мисленням, все схоплюють на льоту. Єдиний предмет, який не дається - математика.
  • Хоча Уляна володіє працьовитістю, у неї геть відсутні пробивні здібності. Справа життя вони вибирають ще в школі і спокійно, обачно і розмірено домагаються надзвичайно професіоналізму.
  • Ймовірний вибір таких професій, як музикант, мистецтвознавець, художник, так як уява розвинене в Уляни добре.
  • Уляна скромна, вона ніколи не скаже, що є красунею, хоча це неправда. Сприймає все знаки уваги з збентеженням і рум`янцем на обличчі. Уляна дуже хороший співрозмовник, товариська, але завжди залишається загадкою для чоловіків, що так до неї привертає.
  • Часто вибирає любити самій, а не бути коханою. За своєю стриманістю приховує пристрасну і чуттєву натуру.
  • Уляна починає думати про сім`ю, коли вже до цього повністю готова. Вона любить свій будинок, завжди намагається прикрасити його і зробити затишним.
  • Чоловік Улі буде щасливою людиною, так як вона завжди делікатна до улюбленого і оточує його турботою і любов`ю. У їхньому будинку завжди буде панувати порядок і затишок, на кухні пахнути пирогами, а в вітальні завжди будуть збиратися повнісінько гостей. Уляна вміє і смачно приготувати, і розважити, і вислухати, і підтримати в скрутну хвилину, тому вона симпатизує багатьом людям, які дорожать її дружбою.
  • Уля рідко висловлює своє невдоволення, а якщо так трапляється, то довгий час страчує себе за виявлену неделікатність. Їй завжди потрібна людина, яка зможе захистити її.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!