» » » Що означає ім'я яна?

Що означає ім'я яна?

Що означає ім`я Яна?

Ім`я дається людині при народженні на все життя, хтось залишається з ним назавжди, хтось після досягнення певного віку вибирає інше, вважаючи за краще псевдонім або зовсім змінивши його навіть в документах. Адже на ім`я судять про людину, ще навіть до знайомства з ним, зустрічаючи його в документах або вперше почувши при поданні.

Значення і походження імені

Що означає ім`я Яна, звідки воно до нас прийшло і як перекладається - як не дивно це ім`я слов`янське, але спочатку воно звучало як Іоанна, з часом воно скоротилося до Яни. Спільне коріння воно має і зі скандинавськими країнами, де використовується і зараз, наприклад в Данії, Швеції і Норвегії. У перекладі з староєврейського воно означає божа милість. Іншою формою цього імені є західний варіант - Джейн.

Риси характеру



Що означає ім`я Яна, якщо ми маємо на увазі основні риси характеру цієї дівчини:

  • Яна емоційний і відкрита людина навколишні завжди прекрасно знають про те, що з нею відбувається і що вона відчуває. Вона відкрито говорить про свої бажання, не бачачи сенсу їх стримувати.
  • Вона безпосередня і відкрита, легко говорить про своє ставлення до іншої людини і добре може дати про нього зрозуміти. Але стикаючись з негативною реакцією оточуючих вона стає прихованої, тільки атмосфера підтримки і тепла допоможе зробити її по-справжньому щирою і доброзичливою. Тільки власними зусиллями вона може навчитися рахуватися не тільки з власними бажаннями, але і з іншими людьми, знайде почуття гумору, замість конфліктності - в цьому випадку її життя буде значно краще.
  • Вона самостійна і свавільна, може проявляти характер і робити так, як вирішить сама, особливо якщо бере участь у суперечці або якщо їй щось забороняють.
  • Вона примхлива й уразлива, дуже легко можна зачепити її самолюбство, якщо ці якості в ній заохочувати (влаштовуючи скандали або надмірно потураючи), вони з віком можуть перетвориться в гординю і зарозумілість. В іншому випадку вона стане честолюбної і постарається досягати тільки найвищих результатів у всьому.
  • Вона прагне бути самостійно і головною, із задоволенням бере на себе керівництво іншими людьми або проектами, здатна опікуватися молодших і ставати повноправною господинею в домі.
  • Оскільки конфліктувати з нею неприємно, так як вона досить бурхливо на все реагує, можна її відвернути, або заслужити її симпатію, об`єднавшись проти спільного ворога. Негативно висловившись про те, що їй не подобається, ви покажете що ви схожі на неї, а її емоції підуть на осуд того явища про який ви говорили.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!