» » » Що означає ім'я лізу?

Що означає ім'я лізу?

Що означає ім`я Ліза?

Єлизавета - царський, величне ім`я. Походження у цього імені давньоєврейське, в перекладі воно означає "почитающая Бога".

Ім`я Єлизавета завжди вважалося королівським, і в середні віки їм часто нарікали дівчаток з вищих кіл суспільства. Іноземний варіант імені Єлизавета - Елізабет.

Допитливість і веселість

Ліза - дуже допитлива дитина, найулюбленіший її питання - "Чому?". Крім того, діти з цим ім`ям дуже рухливі, веселі і позитивні. Доросла Єлизавета свого прагнення пізнавати світ не втрачає, у неї активна життєва позиція, вона завжди має мету і неухильно дотримується до її досягнення. Допомагає Лізі досягати мети вміння легко налагоджувати контакти і природне почуття гумору.

Самолюбство і образливість

У Єлизавети високі цілі, вона завжди хоче бути першою, завжди хоче перемагати, а тому невдачі, які трапляються в житті кожного, переживає дуже важко. Програвати Ліза не любить, а іноді і не вміє.

Єлизавета завжди пред`являє до себе високі вимоги, в підлітковому віці у неї може розвинутися комплекс неповноцінності, якщо в шкільному середовищі вона не буде визнана лідером.

щастя Єлизавети



Єлизавету потрібно любити і час від часу доводити свою любов, їй потрібна невимушена і позитивна атмосфера в сім`ї. Якщо ви хочете щось донести до Лізи, кричати на неї - найгірший спосіб це зробити. Спокійний і серйозна розмова - ось що вона сприймає куди краще. Однак варто враховувати, що поставитися серйозно Єлизавета може тільки до слів по-справжньому близьких для неї людей.

професія

Єлизавета вміє досягати цілей, однак вибрати життєвий шлях для неї складно. Вона живе сьогоденням, знає, що їй під силу багато, а тому не зациклюється на чомусь одному. Втім, Єлизавета може відбутися абсолютно в будь-якій області, якщо вона, звичайно, швидко не втратить до неї інтерес. Ліза захоплюється в основному творчими професіями, а також тими, в яких потрібно допомагати іншим.

Підходять

Єлизавета в родині більше цінує спокій, спорідненість і ніжність, і вона спокійно простить невірність, якщо вона буде носити несерйозний характер. Єлизавета легко уживеться з Олександром, Андрієм, Вадимом, Григорієм, Михайлом, Іваном. Складні відносини очікують її з Віктором, Валентином, Леонідом, Львом і Станіславом.

Читайте більше про даному імені в статті Що означає ім`я Єлизавета.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!