» » » Що означає ім'я елизавета?

Що означає ім'я елизавета?

Що означає ім`я Єлизавета?

Імена нам даються при народженні, з ними ми проходимо через все життя. Напевно, вони мають певний вплив на свого володаря. Сьогодні ми подивимося, що означає ім`я Єлизавета. Задаються цим питанням майбутні батьки, адже важко встояти перед красою його звучання і не назвати так свою дитину. Походження імені Єлизавета своїм корінням сягає в сиву давнину (походить від давньоєврейського слова), і означає «Божа допомога», «почитающая Бога», «заклинає Богом». З давніх-давен це ім`я вважалося королівським, і дівчатка носили його, були обов`язково з вищих верств.

Натура у Єлизавети владна, примхлива, самолюбна, часто страждає від того, що її, нібито недооцінюють. Будучи жінкою, Єлизавета прагне створити зі свого оточення міні королівство і тримати все в своїй владі. Жінка з таким ім`ям вперта, горда, часто заздрісна і хвалькувата. Бажання бути краще за всіх і домогтися здійснення своїх задумів, для неї означає дуже багато. На першому місці - її інтереси, вона живе в світі постійних проблем, прагнень, сумнівів про яких часто ділиться з друзями. З близькими Єлизавета ласкава, ніжна, добра і чуйна. Вона хороша господиня, турботлива і любляча дружина, але гармонія в стосунках буває тільки в другому шлюбі.

Єлизавета вміє пристосовуватися до різних ситуацій, людям і при цьому врівноважена. Власні невдачі сприймає дуже болісно.

На роботі Ліза - це інтриганка, плетуха і безсумнівний лідер.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!