» » » Що означає ім'я наталья?

Що означає ім'я наталья?

Що означає ім`я Наталя?

Ім`я Наталя йде корінням далеко в минуле. Ім`я утворене від рідкісного чоловічого маєтків Наталій, що в перекладі з латинської означає "рідний" (на-Таліс). Давайте подивимося як описують характеристики цього імені.

Що означає ім`я Наталя?

Наталя за своєю природою дуже і дуже оптимістична. Вона постійно перебуває в русі і любить працювати. У дитинстві Наталі характерні життєрадісність і веселість. Однак її не можна назвати шибеником або заводієм. Швидше любить рухливі ігри, ніж ігри спокійні. Наталя любить розглядати себе перед дзеркалом і вбиратися. Вона добра і розумна, в школі вчиться тільки на "відмінно". До гуманітарних предметів Наталя отностится більш прихильно, ніж до предметів точних наук. Любить вірші і багато читає. Кмітливість і працьовитість Наталії допомагає їй в навчанні в школі. Вона ніколи не залишається осторонь від похвали вчителя.

Наталя добре вміє ладити з людьми. Але ось з батьками не завжди все буває гладко. Часто Наталя може ображатися через дрібниці і бути неймовірно впертою. Іноді зовсім неможливо змусити її займатися домашніми справами. Наталя користується величезною популярністю у чоловіків. Вона любить компліменти і постійно чекає їх. Наталя - це влюблива дівчина, яка легко захоплюється різними чоловіками. Як правило, Наталя рано виходить заміж. У сімейному житті - вона успішна господиня. Якщо чоловік постійно хвалить її, то вона здатна на дуже багато чого. Свою кар`єру Наталія будує на вмінні спілкуватися. На роботі її вважають цінним співробітником, на якого можна завжди покластися. Наталя не прагне до заняття високих кар`єрних позицій. Але як заступник вона незамінна.



Якщо у Наталії не виходить щось, то вона може піти в себе і бути досить різкій і грубій по відношенню до навколишнього її світу. Наталя - матеріаліст. Вона має особливу слабкість до грошей. Наталя погано піддається навіюванню і впливу інших людей. Прийнявши одного разу рішення, вона ніколи і низу що його не змінить. Не потрібно навіть намагатися вплинути на її позицію, адже це марно. Вона швидше порве всі відносини з вами, ніж змінить свого рішення. Наталя мало кому довіряє і іноді надмірно самовпевнена. Вона не звикла спиратися на факти, тому її судження ґрунтуються в основному на її почуттях і думках. Наталя - це типовий сангвінік - палка і поблажлива.

Не важливо як вас звуть і що означає ваше ім`я. Пам`ятайте, що ви - будівельник свого життя і щастя. Ваше ім`я тільки трохи впливає на сприйняття оточуючих вас людей. Все в ваших РУКАХ, а не в вашому імені.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!