» » » Що означає ім'я ангелина?

Що означає ім'я ангелина?

Що означає ім`я Ангеліна?

Ім`я Ангеліна сталося з давньогрецької мови і означає "ангельська"

Дівчинка Ангеліна зазвичай народжується у люблячих один одного батьків, такі пари рідко розлучаються. Відносини в родині відбиваються і на характері дитини, дівчинка дуже схожа на маму, вона добра і ніжна.

У дитинстві дівчинка дратівлива, любить сперечатися і доводити свою правоту. У школі вчиться погано, не любить туди ходити. Ангеліна не звикла розраховувати на чиюсь допомогу, виховує сама себе.

Ангеліна виростає гостинною господинею, любить затишок і гостей, яких вважає за краще запрошувати до себе. Просто вона нелегка на підйом.

Ангеліна, народжена взимку, володіє характером, схожим з чоловічим. Вона легко обдурить, буде в усьому шукати вигоду для себе, вперта і примхлива.

Літні ж Ангеліни довірливі і відкриті. Часто страждають через це. Виходять заміж років в двадцять, але шлюб триває недовго.

У цьому вони схожі з Ангеліною, у яких день народження восени.

Все абсолютно Ангеліни дуже сексуальні, легко збудливі. Вимогливі до партнера, любить різноманітність і вимагає від партнера того ж. Відсутність у Ангеліни терпіння не дозволяє чоловікові, який її не влаштовує сексуально, довго перебувати поруч з нею. Вона легко розлучається з невмілими партнерами.

Ангеліна - велика егоїстка. Тому у неї мало друзів. Не любить зважати на думку оточуючих, хоче в усьому бути першою.

У професійному плані успішна як лікар, вчитель, адвокат. Рідко зустрічаються Ангеліни серед творчих професій. Через свій характер, Ангеліна не наділено фантазією і легкістю.

З Ангеліною добре в компанії, вона весела і спритна. Але не варто її і недооцінювати. Дотепна, гостра на язик, заткне за пояс будь-якого сміливця, який наважився вступити з нею в перепалку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!