» » » Кого любить наруто?

Кого любить наруто?

Кого любить Наруто?

Аніме серіал "Наруто" йде вже не один і навіть не два роки. Чи не багато фанатів знають, що цей серіал почали показувати ще в 2002 році! З першого сезону, в якому налічувалося цілих двісті двадцять серій, пройшло вже близько десяти років, а на момент прочитання статті, можливо, буде і більше. Але незважаючи на це, аніме досі набирає популярність не тільки серед молоді, а й серед людей більш старшого віку. Всім подобається головний герой Наруто - самовпевнений і забавний хлопець, який постійно втягує себе у всякі неприємні ситуації і кожен раз, за допомогою своїх друзів, вирішує всі проблеми.

Давайте розберемося в заплутаному сюжеті першого сезону. Серій було багато і швидше за все багато хто не зміг вловити головні моменти. Давайте спробуємо розібратися, кого любить Наруто, кому симпатизує, а кого терпіти не може. Отже, Наруто любить Саске. Це може звучати досить дивно, але Саске симпатизує головному герою і можливо, він навіть вважає його своїм героєм для наслідування, не дивлячись на те, що той так жахливо надійшов з ним і зі всім селом.



Багато помиляються, думаючи що Наруто любить Хінати. Насправді це не так і все абсолютно навпаки. Дівчинка Хината, яка володіє надзвичайними здібностями, сама закохана в Наруто, але весь час боїться зізнатися в своїх почуттях через страх і свою сором`язливість. Насправді, Наруто любить Сакуру. З нею він познайомився ще під час навчання в школі. Сакура, Наруто і Саске були хорошими друзями, правда, вона сама більше віддавала симпатію Саске, так як той був більш спокійний і не так ексцентричний, як Наруто. У нього були хороші оцінки і все покладали на нього великі надії, дівчатка не відходили від нього не крок. Тільки після того, як Саске покинув село і став одним з головних лиходіїв в серіалі, Сакура звернула увагу на хороші риси Наруто і стала більш уважною до нього. Протягом усього серіалу їх дружба міцна і обидва хочуть повернути їх друга Саске додому.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!