» » » Чим закінчився "наруто"?

Чим закінчився "наруто"?

чим закінчився

"Наруто" - японський комікс манга, який вперше був опублікований 21 вересня 1999 року в відомому японському видавництві Shueisha в 43-му випуску журналу Weekly Shonen Jump. "Наруто" має великий комерційний успіх як в Японії, так і в інших країнах світу, в тому числі і в Росії.

Наруто Узумакі - головний герой коміксу, дуже рухливий і сміливий підліток, який прагне до загального визнання і мріє стати найсильнішим і головним ніндзя в своєму селищі. Шлях до слави і поваги тернистий: на частку Наруто випадає безліч перешкод і пригод. Випущений 71 том коміксів про пригоди Наруто, а також знято 220 епізодів однойменного мультсеріалу в період 2002-2007 рр.

Всього манга складається з двох частин: в першій частині Наруто 14, у другому він вже 16-річний юнак, який розпочинає ніндзя.

Чим закінчився "Наруто"? Кінцеві епізоди серіалу оповідають про те, як жителі Конохи - рідного села головного героя - пережили сильний напад, а село було фактично стерта з лиця землі. На зборах найсильніших ніндзя Тобі приймає рішення про створення найбільшої ілюзії, спрямованої на контролювання людства. Керівництво інших прилеглих поселень відмовляється підтримати Тобі, і він оголошує про початок 4-ої Світової війни ніндзя. У відповідь п`ять великих країн створюють союз, лідером якого стає Райкаге. Починається битва.

Зараз транслюється другий серіал "Naruto Shippuuden" як продовження першого. Нові серії виходять щотижня і оповідають про подальшу долю юного ніндзя Наруто.

Вам також можуть бути цікаві такі статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!