» » » Як малювати мангу?

Як малювати мангу?

Як малювати мангу?
Як малювати мангу?

Мистецтво малювання - це один з найбільш складних і вимагають великого терпіння вид діяльності людини. Багато людей можуть малювати - це дано їм від природи. Однак, абсолютна більшість малювати не вміє. Відомо, що даний навик, навик малювання, можна розвивати. Існує маса прикладів того, що не вміють малювати люди, справлялися з досить складними завданнями після проходження курсу малювання під наглядом справжніх майстрів. Чи можна навчиться малювати за допомогою нашої статті? Давайте це перевіримо. Сьогодні ми поговоримо про те, як правильно малювати мангу.

Вчимося малювати мангу

Основа малюнка для коміксів в жанрі манга - це олівець. Після виконаного малюнка за допомогою олівця, слід довгий етап розробки і промальовування деталей за допомогою туші і скрінтонов. Необхідно відзначити, що всі технічні питання про малювання гідні окремої статті. Ми запропонували вам мінімум інформації про те, як малювати мангу, про тих інструментах, за допомогою яких необхідно малювати комікси манга. Для отримання більш детальної інформації можна звернутися до інтернету, де ви дізнаєтеся як малювати мангу олівцем.

Кого малювати в манзі? Який персонаж найкраще у вас вийде? Щоб відповісти на ці питання, ви повинні добре розбиратися в існуючих коміксах в жанрі манга. Напевно у вас є улюблені персонажі, які вам до душі. Багато фахівців радять починати свою роботу саме над тими героями, які вам близькі. Малюнок - це не просто сукупність лінії, тіней і пропорцій. Малюнок - це віддзеркалення вашого внутрішнього світу. Не ставтеся до вибору персонажа легко і поверхнево. Ставтеся до цього максимально серйозно. В іншому випадку ви можете залишити свою роботу незавершеною.

Для того, щоб вам було легше визначитися з вибором персонажів аніме і манги, ми пропонуємо ось це посилання. Пройшовши по ній, ви знайдете повний список багатьох відомих вам героїв. Як приклад, якщо вам близька історія Наруто, ви можете ознайомитися зі статтею на нашому порталі "Як малювати Наруто?".

Манга: відмінні риси



Не секрет, що справжні комікси манга сильно відрізняються від звичайних коміксів, скажімо, американських авторів. Ось основні відмінності:

  • Перш за все в традиційних коміксах манга картинки і текст розташовуються справа наліво. Це обумовлено тим, що в Японії читають саме так.
  • Ще одна важлива деталь - це двокольорові видань коміксів. Справа в тому, що використання двох кольорів значно прискорюють і здешевлюють процес створення коміксів. Також необхідно пам`ятати, що манга передбачає величезну кількість серій і томів. Іншими словами автор просто не в змозі запам`ятати всю колірну гамму, яку він використовував, скажімо, в третій частині другого тому.
  • Величезна кількість початківців мангаки (так називають художників манги) працюють над усіма етапами створення коміксів поодинці. Спочатку новоспечений художник пише сценарій, потім він займається малюнками, ну і в кінцевому підсумку мангак друкує свою книгу за свої ж гроші.
  • Існує величезна кількість прийомів малювання манги, які розраховані на ту чи іншу аудиторію. Наприклад, дитяча манга не припускав таких пікантних подробиць, як доросла.
  • Досить таки часто манга стає основою для розвитку бізнесу. Як це відбувається? Якщо видавництво бачить, що дана серія коміксів приносить відчутний дохід, то керівництво приймає рішення про створення аніме на основі коміксу. Аніме приносить величезний прибуток в ході продажу дисків і мерчендайзингу.

Як малювати мангу

Як навчитися малювати мангу



Малюємо очі для манги:

  • Виберіть ту геометричну фігуру, яка ляже в основу вашого малюнка очі. Це необхідно зробити, так як будь-яка геометрична фігура відображає будову і, в кінцевому підсумку, ідею малюнка. Наприклад, фігура у вигляді витягнутого вгору овалу додасть оці відтінок подиву, а горизонтальний прямокутник дозволить відобразити сумнів у погляді.
  • Грунтуючись на геометричній фігурі, намалюйте основу очі, все його анатомічні елементи. Намалюйте повіку, очне яблуко, райдужну оболонку і зіницю. Не забудьте про направлення погляду вашого персонажа і про блике. Блик надає малюнку очі ефект реалістичності.

За цими посиланнями ви зможете знайти більш докладний опис того, як правильно малювати мангу і очі у манги: "Як малювати очі у персонажів манги?"І"Як малювати мангу?"

Малюємо волосся для манги:

  • Багато радять починати малюнок волосся навколо особи. Зазвичай малюють від коренів волосся до їх кінчиків.
  • Використовуйте великі жирні лінії для того, щоб зобразити велику кількість волосся.
  • Пам`ятайте про те, що волосся можуть змінювати індивідуальність персонажа.
  • Приділіть увагу елементам зачіски.

Наступні посилання допоможуть вам більш повно відобразити індивідуальність вашого героя за допомогою зачіски: "Як малювати волосся у персонажів манги?"І"Як малювати волосся?"

Зазначені вище посилання також допоможуть вам правильно намалювати фігуру, пропорції, масштаб і деталі малюнків в стилі манга.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!