» » » Як малювати наруто?

Як малювати наруто?

Як малювати Наруто?
Як малювати Наруто?

Всі знають, хто такий Наруто - головний персонаж однойменного аніме-серіалу, ніндзя, що володіє особливими здібностями. Багато шанувальників аніме та манги бажають дізнатися, як малювати Наруто і його друзів. Про це і піде мова далі.

Як намалювати Наруто поетапно

Щоб вийшов хороший малюнок, необов`язково мати художню освіту, досить слідувати інструкції крок за кроком.

овал обличчя

Перш за все, знайдіть зразок, за яким плануєте виконати малюнок. Повірте, нічого без наочного прикладу у Вас не вийде: навіть досвідчені художники завжди користуються фотознімками і кадрами з фільмів або аніме. Перед тим, як малювати Наруто олівцем, ретельно розглянете найбільш характерні риси його обличчя. Зверніть увагу на його форму: воно кругле, з загостреним підборіддям. Відповідно, робіть коло, і в його нижній частині розташуйте пологий конус - підборіддя.

Не забудьте про допоміжних лініях - однієї вертикальної, що проходить через центр чола, ніс, центр губ і підборіддя, і ділить особа на дві симетричні частини, і одній горизонтальній, що проходить перпендикулярно першої через центри зіниць і перенісся. Щоб навчитися малювати Наруто і інших персонажів, запам`ятайте, що всі підсобні лінії слід наносити, ледь торкаючись олівцем аркуша паперу. Це пов`язано з тим, що, як тільки малюнок буде завершений, Ви їх зітрете ластиком.

Очі і лоб



Особливість Наруто - «анімешні очі». Вони відрізняються своїм надзвичайно великим розміром, і очні яблука в них видно майже повністю. Горизонтальна лінія послужить віссю, на якій намалюйте очі. Розташуйте їх на однаковій дистанції від вертикальної лінії. Якщо не знаєте, як малювати Наруто персонажів, робіть все точно так же: алгоритм малювання особи однаковий для всіх героїв, головне, щоб воно вийшло симетричним.

Намалюйте для очей допоміжні кола - очні яблука. Очі у Наруто мають характерний розріз і нагадують котячі. Зробіть великі світлі зіниці, накидайте невелику радужку з розбіжними від неї на всі боки лініями. Іншу поверхню очей нежирно заштрихуйте, у верхній частині залиште вільне місце - відблиск. Очевидно, що не так вже й складно малювати аніме Наруто, а, при бажанні, таким же способом можна намалювати героїв інших аніме-серіалів.



Наступний етап - налобний пов`язка. Ви, напевно, помічали, наскільки вона оригінальна. Тонкими лініями намалюйте її контури, центральну частину і спіраль - символ Конохи. Врахуйте, що спадаючі пасма волосся Наруто закриють її частина, тому не наводите лоб жирними лініями.

Ніс і губи

Малювати «анімешні» носи дуже просто. Наприклад, ніс Наруто - дві невеликі вертикальні лінії-ніздрі, паралельні один одному і не дуже далеко расположенние від центральної осьової допоміжної лінії, що проходить від чола до підборіддя. Врахуйте це і в тому випадку, якщо хочете малювати Наруто персонажів або героїв інших аніме. Під носом намалюйте рот: зробіть Наруто з легкої усмішкою на обличчі, що не сміється і не злого. Для цього достатньо провести дві лінії: широку і вузьку. Кінці верхньої, що ширше, загніть вгору - це верхня губа. Та, що вужче - рівна і недовга, помістіть її під широкою лінією, оскільки це - нижня губа. Взагалі, щоб зрозуміти алгоритм малювання посмішки, рекомендується переглянути відео, як малювати Наруто, викладене в мережі у вільному доступі.

Нарешті, коли основні риси обличчя персонажа вже стали чітко проглядатися, почніть роботу над дрібними деталями. Над очима намалюйте брови - дві рівні або злегка зігнуті тонкі лінії, проведені навскоси. Кожна брову повинна «дивитися» одним своїм кінцем на точку перетину горизонтальної та вертикальної допоміжних ліній, а іншим - на найближчий скроню героя. Ще одна особлива деталь, відразу кидається в очі - по три смужки на щоках персонажа. Знаючи, як навчитися малювати аніме Наруто, не забудьте на кожній з щік героя провести по три лінії.

фінальний етап

Волосся Наруто не вкластися, і їх малюють у вигляді декількох трикутників. Щоб не заплутатися при створенні зачіски, почніть з двох крайніх пасом біля скронь. Потім беріться за малювання основного масиву волосся на тімені героя. Зображуйте їх у формі з`єднуються між собою трикутників. Щоб додати малюнку правдоподібності, намалюйте кілька пасом, спадаючих на начольну пов`язку.

Намалюйте невеликі вуха по обидва боки голови - вони повинні знаходитися трохи нижче пасм волосся. Потім перейдіть до шиї і позначте її контури - дві лінії, що проходять від голови до коміра. Відступите на одну ширину обличчя і накидайте комір, не забуваючи при цьому, що він має ребристу форму. Позаду шиї намалюйте кілька невеликих пасм волосся, що визирають з-за потилиці. В цілому, малювати героїв Наруто не так вже й складно. Головне, в кінці зітріть ластиком все тонкі допоміжні лінії, які нанесли на папір ще на самому початку. При бажанні, можете штрихуванням передати світлотінь: нежирно закрасьте ті ділянки обличчя, на які не падає світло.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!