» » » Хто такий тобі?

Хто такий тобі?

Хто такий Тобі?

Наруто - саме так називається японська манга, яка вперше була опублікована в 1999 році. Однойменне аніме створене по манзі вперше вийшло вже в 2002 році. Основна сюжетна лінія розповідає про вигаданому світі, де кожну країну охороняє певну селище ніндзя. Весь сюжет розвивається поруч з головним героєм на ім`я Наруто Узумакі, які поставив собі за мету стати найсильнішим ніндзя, а також главою свого селища. Звичайно, якщо ви читаєте цю статтю, то напевно є фанатом аніме-серіалу (або ж манги) «Наруто» і розповідати основи сюжету недоречно. Тому давайте звернемо увагу на покрив таємниці, який оточив даний серіал вже досить давно.

Хто такий Тобі: припущення про таємну масці

У другій частині дії Тобі став практично головною діючою особою. Він вступив в організацію Акацкі після смерті Сассорі. Пізніше з`ясовується, що він керував цією організацією і раніше, діючи підпільно. За допомогою Акацкі Тобі сподівається зловити всіх Біджу з метою реалізувати свій план - Тсуки але Ме Кейкаку.

Дуже часто, коли звучить питання про те, хто під маскою Тобі деякі фанати твердо стверджують, що він є легендарним воїном клану учиха - Учихи Мадара. Довгий час всі факти підтверджували цю теорію. Але не так давно, в одному з випусків манги, дана теорія була розбита. Якуши Кабуто за допомогою техніки "Заклик: Нечисте воскресіння" закликав тіло Учихи Мадари. З огляду на цей факт можна припустити що Тобі видавав себе за Учихи Мадара для того, щоб залякати своїх супротивників і надати собі значущості.

З того часу з`явилися і інші теорії про те, хто такий Тобі з Наруто. Фанати припустили, що ім`я Тобі є скороченням від імені Тобіо, а подібне ім`я напевно може бути теж самим, що і ім`я Оббито. Раніше в аніме і манги згадувався якийсь Учіха Оббито. Він був напарником Какаши, але в одній з операції був убитий. Виникло припущення, що Оббито зумів вижити. Саме на подібній теорії і грунтується думка про те, що Тобі і Оббито є однією людиною. Звичайно, якщо дивитися по зовнішнім факторам, то шарінгом Тобі можна назвати повною копією Шаринган Мадари, який ніяк не відноситься до Оббито.



Тобто виходить, що Тобі є і Учихи Мадара, і в той же час Оббито? Майже так. Найбільш ймовірно, що дух убитого Мадари обмінявся з Оббито життям на тіло. Якщо все і справді було так, то дух Мадари може по-власним бажанням залишати, а також вільно вселятся в тіло Оббито.

Звичайно, були і теорії про те, що Тобі був насправді Шісуі, але підтвердження для даної теорії так і не були знайдені.

Чи достовірні теорії які ми розглянули вище? На жаль немає. Всі перераховані теорії є простими припущеннями від фанатів. Хто ховається під маскою Тобі, насправді, ми зможемо дізнатися тільки коли сюжет серіалу нам розкриє цю таємницю. Залишається тільки чекати і гадати. Хто знає, може сьогодні, ми вже розгадали один з майбутніх поворотів сюжету.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!