» » » » Я вагітна, і мене кинув хлопець!

Я вагітна, і мене кинув хлопець!

Я вагітна, і мене кинув хлопець!

Як часто це можна спостерігати в наші дні - хлопець кинув вагітну дівчину. На жаль, молоді люди, забувши про порядність, часто просто зникають: деякі бояться відповідальності, інші просто не думають про стан дівчини і про те, до яких наслідків може призвести розрив. Причин багато, у кожного свої, але факт залишається фактом: хлопець кинув вагітну дівчину. Що робити?

Про що потрібно подумати

Я вагітна, і мене кинув хлопець: як бути? Для початку необхідно заспокоїтися і розкласти все по поличках. Природно, в такій ситуації це зробити досить проблематично, але ж від цього залежить твоє майбутнє і майбутнє твоєї дитини.

Можливо, ще не пізно все залагодити з молодою людиною. Іноді необачне рішення з приводу розставання буває прийнято на емоціях, через шок і несподіванки. Тоді все можна вирішити спокійним розмовою.

Деякі молоді люди йдуть, бо думають, що дитина не від них. Звичайно, це буде легко перевірити в майбутньому, або знайти інші способи змусити їх повірити. Але чи потрібен тобі молода людина, яка настільки в тобі сумнівається і не довіряє? Особливо в якості батька майбутньої дитини?



Отже, ти вагітна, але тебе кинув хлопець. Життя на цьому не закінчується: тепер тобі потрібно турбуватися про своє здоров`я і про майбутнє малюка. Непогано було б обговорити цю ситуацію з батьками або близькими родичами. Напевно вони підтримають і допоможуть тобі. Напевно, найважчим при цьому буде підійти до мами і тата і сказати їм: "Я вагітна, що мені робити..."Ні в якому разі не слід побиватися горем, забуваючи все на світі, обов`язково звернися в жіночу консультацію і встань на облік.

Якщо працюєш - залагодити ситуацію на роботі, постав до відома начальство, до виходу в декретну можеш взяти звичайний відпустку, якщо він у тебе ще не відгул, і присвятити більше часу собі.

Як надходити в цій ситуації

Я вагітна і мене кинув хлопець: чи варто робити аборт? Багато дівчат, залишившись одні, часто вирішуються на аборт. Чи варто це робити? Рішення за тобою. Аборт може привести до ряду неприємних наслідків, проблем зі здоров`ям, або, що гірше, - до безпліддя. Але може бути, у тебе не вистачає коштів, щоб виростити дитину, а близькі відмовляють у допомозі. Можливо, ти дотримуєшся думки про те, що у дитини повинна бути повна сім`я. Або ж ти просто не готова або не в змозі виховувати дитину одна.

Не виключено і навпаки - ти давно хотіла малюка, і народження дитини буде для тебе стимулом до початку нового життя. В такому випадку все складається не так вже й погано. Головне - взяти себе в руки і не падати духом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!