Чому я така дурна?

Чому я така дурна?

Не важливо хто-ти - дівчина або хлопець. Тут ти отримаєш пояснення та поради для себе.

В голові у тебе зараз крутиться одна тільки думка: "ну, чому я така дурна!". Вона не дає тобі спокою. Тобі хочеться ридати, битися головою об стінку, або просто заснути на кілька днів, щоб потім прокинутися і все забути. І головне, щоб всі інші теж ні про що не згадували! Господи, ну, як же хочеться почати все з чистого аркуша, повернути час назад ...

Сказати «не парся, ти не дурна" можуть все. Як вони дратують, адже я-то знаю, що саме зараз я така дурна! Так ..., тобі зараз треба інше. Потрібні пояснення, поради, допомогу нарешті!

Чому я дура?

Ти, звичайно, можеш пройти тест в інтернеті "чому я така дурна?", Але варіантів причин безліч. Наприклад, ти вирішила, що з цим хлопцем можна позбутися незайманості: і подобаєшся ти йому, і квіти дарує, і дзвонить вічно ... А його, бач, після вашого "другого разу" відвідала думка, що він ще не нагулявся, молодий мовляв. Ось дура-то я, думаєш! І адже видно було всім, крім мене ... ех, це ж я!



Або дзвонить тобі він уже раз четвертий, щоб запросити куди-небудь, а ти ламаєшся. Тому що п`ятий раз - алмаз! Та й дівчата кажуть тобі, нехай побігає, сильніше закохається. А він-то, виявляється, вже у відпустку поїхав ... один, не встиг вп`яте зателефонувати і тебе з ним покликати. І знову на всю квартиру: "ну, я і дура!".

"Не переживай", скаже тобі мужик, пояснивши це тим, що всі баби дури. Іди до подруги, вона-то тобі розкаже, що ні дурепи ми, а милі, ніжні і довірливі.

Що робити, якщо я дура?



Хочу тебе привітати. Ти отримала величезний досвід і в подібну ситуацію вже не вляпатися в подальшому. Тепер візьми аркуш паперу і роздягли його навпіл вертикальною лінією. У ліву колонку записуй мінуси події, а в праву - плюси. Постарайся обдумати те, що сталося докладно. Записуй навіть найбезглуздіші моменти. Це допоможе тобі розслабитися, поглянути на проблему з розумною боку без емоцій. Ти не придушити в собі ці емоції, а класно поясниш їх собі і приймеш! І наступного разу в подібній ситуації ти не опинишся такою дурною.

Чому всі жінки такі дурепи?

Всім давно відомо, що дівчата і хлопці вибудовують логічні ланцюжки у себе в голові по-різному. Та й довжина ланцюжків неоднакова. Дівчина буде шукати на все величезна кількість причин і подпрічін, міркувати про подвійне сенсі сказаного, придумувати хитрі натяки. У чоловіка все простіше і більш прямолінійно. Там, де потрібен найпростіший вихід, жінка буде накручувати себе хитромудрі варіації складного шляху. Тому чоловікам часто здається, що їхня дружина така дурна. Нам складно зрозуміти один одного, тому що мислимо ми по-різному.

Що говорити! Самим представницям прекрасної статі буває важко себе зрозуміти, зате після цього легко повірити, що жінки такі дурепи!

Тепер конкретніше ... Якщо твоя дівчина дура

Ти не дурний, симпатичний, молодий хлопець, та ще й з почуттям гумору. Зрозуміло, чому вона стала з тобою зустрічатися. Але чому ти такий кльовий вибрав її - дуру? Напевно, ти погарячкував. Настя, Юля Катя ... дурепи, тому що зробили щось не так? Можна порадити для початку все обговорити. Адже часто людина навіть і не здогадується, що якісь речі не сподобалися його улюбленому. В одній повчальної історії розповідається про одну сімейну пару, яка прожила разом 50 років. І в цей ювілейний день прокидається дружина вранці, йде як зазвичай на кухню, щоб приготувати коханому чоловікові сніданок. Відрізає від свіжої смачної булочки окраєць з хрусткою скоринкою для чоловіка, і її відвідує думка: "все 50 років я віддаю найсмачніші окрайця чоловікові, а чим я гірший, сьогодні її їстиму я!". Коли чоловік зайшов на кухню, він не повірив своїм очам і здивувався: "Кохана, ти сьогодні віддала мені саму м`яку частину булочки. Скажи, за що ти мені помстилася всі ці роки своєї черствою окрайцем ?!"

Якщо здається, що твоя дівчина дура, поговори з нею про те, що тебе не влаштовує, перш ніж кидати її.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!